Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Κατήγγειλε το συμμαθητή της για bullying και ο παππούς της βρέθηκε στο… εδώλιο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατήγγειλε το συμμαθητή της για bullying και ο παππούς της βρέθηκε στο… εδώλιο.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου θα καθίσει ένας 66χρονος, η εγγονή του οποίου του εκμυστηρεύθηκε πως δεχόταν οχλήσεις από συμμαθητή της. Ο ηλικιωμένος φέρεται πως επιχείρησε να λύσει μόνος του το «πρόβλημα», με αποτέλεσμα να βρεθεί κατηγορούμενος για απειλή και εξύβριση σε βαθμός πλημμελήματος, ύστερα από μήνυση των γονέων του αγοριού.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι δύο πλευρές έχουν διαφορετικά πραγματικά περιστατικά για την υπόθεση. Η αρχική καταγγελία από την πλευρά της ανήλικης μαθήτριας, ο παππούς της οποίας θα καθίσει στο εδώλιο, έκανε λόγο για bullying σε βάρος της.

Μάλιστα, το κορίτσι εμφανίζεται να είχε παραπονεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τη συμπεριφορά του συμμαθητή της, ενώ για το ζήτημα, υποστηρίζουν πως ήταν ενήμερη και η δασκάλα της. Ωστόσο, επειδή δεν υπήρχε καμία αλλαγή, κατά την οικογένεια του κοριτσιού, ο 66χρονος πήρε την πρωτοβουλία να ενημερώσει το αγόρι να σταματήσει, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού λίγο αργότερα συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Από την άλλη, οι γονείς του μαθητή ισχυρίζονται πως το κορίτσι είναι αυτό που παρενοχλεί το γιο τους, όπως τους είχε ενημερώσω. Σύμφωνα δε με το cretalive.gr, μετά την πρώτη παρέμβαση του παππού της μαθήτριας στη δασκάλα, η τελευταία κάλεσε το μικρό αγόρι στο γραφείο και αυτό της εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει, με την εκπαιδευτικό να απαντά “Εντάξει με κάλυψες”.

Στη μηνυτήρια αναφορά υποστηρίζουν τέλος πως ο 66χρονος πήγε στο σχολείο να πάρει την εγγονή του και όταν αυτή του έδειξε τον συμμαθητή για τον οποίο γινόταν λόγος, εκείνος σε “έξαλλη κατάσταση έτρεξε, άρπαξε το παιδί από το λαιμό, το κόλλησε στον τοίχο, απειλώντας να το χτυπήσει και εξυβρίζοντας τα Θεία και την οικογένεια του μαθητή”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ