Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Δίκη απαγωγέων Λεμπιδάκη: Είμαι ασφαλής όσο κρατάω το στόμα μου κλειστό, λέει κατηγορούμενος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίκη απαγωγέων Λεμπιδάκη: Είμαι ασφαλής όσο κρατάω το στόμα μου κλειστό, λέει κατηγορούμενος

Με τις απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε παρουσία των μελών της οικογένειας του απαχθέντος, και πρώτος απολογήθηκε ο 44χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας, του τελευταίου κρησφύγετου που χρησιμοποίησαν οι απαγωγές κατά την πολύμηνη κράτηση του επιχειρηματία.

Στους χώρους της επιχείρησης του 44χρονου κατηγορουμένου ήταν που έλαβε η επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η απολογία του κατηγορουμένου υπήρξε μεγάλη σε διάρκεια, ξεπερνώντας τις δύο ώρες, ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι ισχυρισμού του. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ενεπλάκη στην υπόθεση της απαγωγής, άθελά του, και μετά από εκβιασμό που δέχθηκε από άτομα που δεν θέλησε να κατονομάσει.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος ενώπιον των δικαστών «φοβάμαι και γι’ αυτό δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω. Όσο κρατώ το στόμα μου κλειστό, είμαι ασφαλής». Η θέση του δεν κάμφθηκε ακόμη και όταν η πρόεδρος του επισήμανε πως με τη στάση του αυτή βλάπτει τον εαυτό του.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του 44χρονου, υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή της δίκης και στη συνέχεια η διαδικασία συνεχίστηκε με τις απολογίες συγκατηγορουμένων του.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ