Ισοβίτης απέδρασε αλλά το… μετάνιωσε και επέστρεψε στη φυλακή!

Απέδρασε από τις φυλακές Κασσαβέτειας αλλά το… ξανασκέφτηκε και το μετάνιωσε, αφού σε λίγο καιρό θα αποφυλακιζόταν! Έτσι, οκτώ ημέρες μετά, ο 62χρονος ισοβίτης επέστρεψε στο κελί αφήνοντας άφωνους τους σωφρονιστικούς! Ο κρατούμενος, που εξέτιε από το 2002 ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης 18 μηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, χρειαζόταν μόλις λίγους […]

NEWSROOM

Απέδρασε από τις φυλακές Κασσαβέτειας αλλά το… ξανασκέφτηκε και το μετάνιωσε, αφού σε λίγο καιρό θα αποφυλακιζόταν! Έτσι, οκτώ ημέρες μετά, ο 62χρονος ισοβίτης επέστρεψε στο κελί αφήνοντας άφωνους τους σωφρονιστικούς!

Ο κρατούμενος, που εξέτιε από το 2002 ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης 18 μηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, χρειαζόταν μόλις λίγους μήνες μέχρι να επιστρέψει ελεύθερος στην κοινωνία. Ωστόσο, στις 17 Φεβρουαρίου του 2018 πήρε την απόφαση να αποδράσει για… οικονομικούς λόγους.

Απέδρασα για να δουλέψω…

«Έφυγα για να δουλέψω. Για οικονομικούς λόγους. Έχω παιδιά έξω», είπε στην απολογία του ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ο 62χρονος που είχε ήδη εκτίσει 15 χρόνια ποινής και με την απερισκεψία του κινδύνευε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Δικαιολογήθηκε, μάλιστα, ότι απέδρασε επειδή του είχαν αρνηθεί άδεια αν και έπρεπε να δουλέψει στα ζώα του για βιοποριστικούς λόγους.

Ακόμη και ο εισαγγελέας της έδρας χαρακτήρισε “βλακώδη” την απόφασή του λόγω και του χαλαρού καθεστώτος που επικρατεί στην αγροτική φυλακή! Πολύ περισσότερο, καθώς είχε λάβει συνολικά 30 άδειες από τις φυλακές όπου εξέτισε την ποινή του! Πάντως, τελικά, το δικαστήριο τον κήρυξε αθώο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ