Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Οι αποκαλύψεις στη δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου και τα 1760 (!) sms

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι αποκαλύψεις στη δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου και τα 1760 (!) sms

Με σημαντικές καταθέσεις συνεχίστηκε την Παρασκευή η δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον Δεκέμβριο του 2014 με δύο πυροβολισμούς σε θώρακα και κεφάλι.

Η Δήμητρα Βούλγαρη, χήρα του 42χρονου θύματος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της στην αυλή φιλικού τους προσώπου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, πέρασε το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου συνοδευόμενη από μία αστυνομικό, δίχως να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Tο μυστηριώδες μήνυμα την ημέρα της δολοφονίας

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε η φερόμενη ως ερωμένη του Λάμπρου (με την οποία φέρεται να είχε ανταλλάξει 1.760 SMS), η οποία ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είχε αναπτύξει άλλου είδους σχέση με το θύμα, πέραν της επαγγελματικής και φιλικής, ενώ στο φως βγήκε και το μυστηριώδες μήνυμα την ημέρα της δολοφονίας:

«Το ότι είχα στενή σχέση με τον Θανάση, αυτό δεν σημαίνει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας, εξηγώντας ότι δούλευε μαζί με το ναυτικό στη βίλα επιχειρηματία, εκείνη ως καμαριέρα και εκείνος ως καπετάνιος στα σκάφη:

«Όλα αυτά τα μηνύματα τα ανταλλάξαμε επειδή είχαμε τη φροντίδα του παιδιού τού επιχειρηματία με τον Θανάση και επίσης μου έλεγε τα προβλήματά του με τη γυναίκα του και πως ήθελε να χωρίσει γιατί είχε υποψίες, αλλά δεν προχωρούσε στην απόφαση, δεν το έκανε για την κορούλα του. Κάποιες φορές έμενε στη βίλα του επιχειρηματία γιατί δεν ήθελε να πάει σπίτι του.

Έπαιρνε κουράγιο από μένα», είπε η γυναίκα προσθέτοντας ότι τη μέρα της δολοφονίας μίλησε μαζί του και της είπε ότι ήταν άρρωστος και δεν θα ερχόταν στη δουλειά:

«Στις 12:56 του έστειλα μήνυμα που έγραφε «πώς είσαι, ρε καρδιά μου; Να έρθω να κάνω τη νοσοκόμα σου;» Το μήνυμα αυτό το έστειλα για πλάκα».

Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του, εκείνη αρραβωνιάστηκε:

«Μετά την κηδεία του Θανάση απευθυνθήκαμε στον εισαγγελέα γιατί η 40χρονη κατηγορούμενη έλεγε σε όλους ότι ο αρραβωνιαστικός μου είχε σχέση με τη δολοφονία».

Στη δίκη κατέθεσε και ο πατέρας του 42χρονου, Τάσος Λάμπρου, ο οποίος ζήτησε από τη νύφη του να αποκαλύψει μαζί με ποιον ήταν την ημέρα που σκότωσε τον γιο του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ