Ο ιερέας τα «έψαλε» δικαστικά στην blogger!

Όλα ξεκίνησαν το 2013 οπότε και η 60χρονη εκκλησιαζόταν στον ναό που λειτουργούσε ο συγκεκριμένος παπάς. Ωστόσο στο blog που διατηρούσε στο διαδίκτυο παρουσίαζε τις διαφωνίες της για το τρόπο που ιερουργούσε ο ιερέας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι είχε ασπαστεί την αίρεση του οικουμενισμού, ότι εκμεταλλευόταν τον πόνο των πιστών και ότι προσέβαλε το θρησκευτικό […]

NEWSROOM

Όλα ξεκίνησαν το 2013 οπότε και η 60χρονη εκκλησιαζόταν στον ναό που λειτουργούσε ο συγκεκριμένος παπάς. Ωστόσο στο blog που διατηρούσε στο διαδίκτυο παρουσίαζε τις διαφωνίες της για το τρόπο που ιερουργούσε ο ιερέας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι είχε ασπαστεί την αίρεση του οικουμενισμού, ότι εκμεταλλευόταν τον πόνο των πιστών και ότι προσέβαλε το θρησκευτικό τους συναίσθημα, χρησιμοποιώντας δημοτική γλώσσα και ψέλνοντας σε ρυθμό καρσιλαμά.

Ο ιερέας της Μητρόπολης Δημητριάδος στο Βόλο, δεν της έδωσε άφεση αμαρτιών και την έσυρε στα δικαστήρια που κλήθηκαν έπειτα από μια πενταετία να αποφανθούν για αυτή την πρωτοφανή περίπτωση συκοφαντικής δυσφήμησης.

Βέβαια η φανατική 60χρονη και ενώπιον των δικαστών δεν άλλαξε άποψη λέγοντας ότι καταδίκαζε τις πράξεις του ιερέα αναφορικά με το τελετουργικό της ορθόδοξης εκκλησίας και δεν είχε σκοπό να προσβάλλει την προσωπικότητά του.

Τελικά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχη την γυναίκα – blogger, για συκοφαντική δυσφήμηση και της επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή δίνοντάς της δικαίωμα έφεσης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ