Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ρόδος: Στο ”σκαμνί” τέσσερις ανήλικοι – Επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους για να του πάρουν την μπλούζα της ομάδας που φορούσε

Οι ανήλικοι δράστες φώναζαν στο θύμα «κ@@@γαυρε δώσε μας τη μπλούζα, αλλιώς θα σε δείρουμε».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρόδος: Στο ”σκαμνί” τέσσερις ανήλικοι – Επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους για να του πάρουν την μπλούζα της ομάδας που φορούσε eurokinissi

Περιστατικό με οπαδική βία ανηλίκων στη Ρόδο, οδήγησε τέσσερις νεαρούς στο ακροατήριο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων. Οι ανήλικοι δράστες κατηγορούνται για επίθεση σε ανήλικο στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Κρεμαστής προκειμένου να του πάρουν την μπλούζα ομάδας που φορούσε.

Οπαδική βία ανηλίκων: Το χρονικό

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, το περιστατικό συνέβη την 27η Μαΐου 2023 και περί ώρα 19:30, όταν οι δράστες πλησίασαν τον ανήλικο και με την απειλή χρήσης βίας, φωνάζοντας «κ@@@γαυρε δώσε μας τη μπλούζα, αλλιώς θα σε δείρουμε» και σπρώχνοντάς τον, τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει τη μπλούζα που φορούσε.

Οι δράστες τοποθέτησαν την μπλούζα του θύματος στο έδαφος και την φωτογράφισαν, βάζοντας δίπλα της ένα διακριτικό της ομάδας του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους την μπλούζα.

Πρόκειται για έναν 16χρονο και τρεις 15χρονους που συνελήφθησαν τότε από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού. Ένας ανήλικος και η κοπέλα του, επίσης ανήλικη, κατήγγειλαν στο Α.Τ. Ιαλυσού επίθεση από τέσσερις ανήλικους το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου.

Οπαδική βία ανηλίκων

EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ιαλυσού προχώρησαν στην σύλληψη των τεσσάρων ανήλικων (ενός 16χρονου και τριών 15χρονων), οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Τι κατέθεσαν οι δράστες

Ο ένας 15χρονος ανέφερε ότι απλά φωτογράφησε την μπλούζα του Ολυμπιακού, τοποθετώντας δίπλα τα αυτοκόλλητα του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια την μετέφερε στο σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην πόλη της Ρόδου. Ο έτερος 15χρονος ότι ειδοποίησε τον 16χρονο και μαζί με τους υπόλοιπους ανήλικους, μόνο μίλησε στο θύμα ενώ ο 16χρονος επεσήμανε ότι μίλησε με το θύμα, ζητώντας του τον λόγο για ένα γκράφιτι στον τοίχο του σπιτιού του. Ο τρίτος 15χρονος κατέθεσε ότι παρακολουθούσε τους υπόλοιπους να μιλάνε στο θύμα χωρίς να συμμετέχει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ