Τρίτη 05 Ιουλίου 2022

Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος: Καταδίκη χωρίς αστερίσκους- Όχι στην ανθρωποφαγία για μικροπολιτικούς λόγους

Όσοι εκμεταλλεύονται για προφανείς κομματικούς ή μικροπολιτικούς λόγους - οδηγούμενοι ακόμα και σε "ανθρωποφαγία"- τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την 20.11.2020, για να απαξιώσουν έναν ολόκληρο κλάδο, θα μας βρουν όλους, ενωμένους απέναντι τους.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος: Καταδίκη χωρίς αστερίσκους- Όχι στην ανθρωποφαγία για μικροπολιτικούς λόγους dikastiko.gr
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχει μακρά ιστορία σε αγώνες για τη δημοκρατία, την ισονομία και τα δικαιώματα. Η ιστορία του δεν διαγράφεται και δεν λοιδορείται.
Το ίδιο ισχύει και για το δικηγορικό σώμα στο σύνολό του.
Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την 20.11.2020 στο γραφείο του Προέδρου του Δ.Σ.Α τα καταδικάζω απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της Oλομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός έχει προσφέρει διαχρονικά στον κλάδο.
Διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να αποφασίσει και να πράξει το ορθό , τόσο για τον ΔΣΑ, όσο και το δικηγορικό σώμα εν γένει.
Είμαι βέβαιος ότι θα το πράξει.
Όσοι εκμεταλλεύονται για προφανείς κομματικούς ή μικροπολιτικούς λόγους – οδηγούμενοι ακόμα και σε “ανθρωποφαγία”- τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την 20.11.2020, για να απαξιώσουν έναν ολόκληρο κλάδο, θα μας βρουν όλους, ενωμένους απέναντι τους.
Οι ισχυροί δικηγορικοί σύλλογοι αποτελούν εχέγγυο για την ορθή λειτουργία της δικαιοσύνης και πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Αναλυτική τοποθέτηση μου θα λάβει χώρα στο αρμόδιο όργανο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που θα συνεδριάσει αύριο και ώρα 16:30.
Ο Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος είναι Γενικός Γραμματέας ΔΣΑ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ