Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Θέμης Σοφός: Έδωσα έντιμο αγώνα, έλαβα ανέντιμο πόλεμο

Πρόσωπα κομματικών μηχανισμών, ανομιμοποίητα, επέλεξαν να παρέμβουν, για άλλη μια φορά, κατά τρόπο μάλλον απροκάλυπτο, πλην προδήλως μάταιο, στις εκλογές.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θέμης Σοφός: Έδωσα έντιμο αγώνα, έλαβα ανέντιμο πόλεμο

“…συνεχίζω δικαιωμένος κι ακόμη πιο δυνατός από το αποτέλεσμα, διότι το δικηγορικό σώμα δικαίωσε τις δράσεις μου στο Διοικητικό Συμβούλιο”.

Πρόσωπα κομματικών μηχανισμών, ανομιμοποίητα, επέλεξαν να παρέμβουν, για άλλη μια φορά, κατά τρόπο μάλλον απροκάλυπτο, πλην προδήλως μάταιο, στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το αποτέλεσμα: 70% αποχή και αποδοκιμασία των παρεμβατικών τάσεων, δεδομένου και του εκλογικού αποτελέσματος το οποίο άφησε τον “εκλεκτό” τους σχεδόν 20 μονάδες κάτω από το νικητή.

Θα συνεχίσω τον αγώνα για τη θεσμική θωράκιση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μέσα από το χώρο που μας αναδεικνύει και όπου συναντιώμαστε, αυτόν των δικαστικών αιθουσών κι όχι από τα κομματικά τραπεζάκια και τηλέφωνα. Προσωπικά έδωσα έναν έντιμο αγώνα, έλαβα έναν ανέντιμο πόλεμο και συνεχίζω δικαιωμένος κι ακόμη πιο δυνατός από το αποτέλεσμα, διότι το δικηγορικό σώμα δικαίωσε τις δράσεις μου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό δείχνει άλλωστε η εκπροσώπηση των ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ στο Διοικητικό Συμβούλιο, από τον Συνάδελφο Βαγγέλη Αυγουλά, εκλογή που σηματοδοτεί ιστορική πρωτιά. Κάποιες δράσεις που ορισμένες “μαριονέτες” γνωρίζουν μόνον πώς να απαξιώνουν. Αυτές οι δράσεις μου όμως μένουν. Αρκεί να ανοίξει κανείς το κανάλι του Δ.Σ.Α. στο YouTube και να μετρήσει τις ώρες αφοσίωσης στην επιστήμη μας. Θα συνεχίσω μαζί με τους ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ να διαμορφώνω το πρόγραμμα για το μέλλον των δικηγόρων και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

* ο κ. Θ. Σοφός ειναι δικηγόρος, πρωην αντιπρόεδρος του ΔΣΑ.  

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ