Σάββατο 28 Μαϊου 2022

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά: Συνεδρίαση της Ολομέλειας για τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

Ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής η πανηγυρική συνεδρίαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά: Συνεδρίαση της Ολομέλειας για τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας dikastiko.gr

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του προέδρου του Γιώργου Σταματογιάννη, αρχίζει το απόγευμα της Παρασκευής η συνεδρίαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων

Η πανηγυρική έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την παρουσία της πολιτικής και δικαστικής ηγεσίας, ενώ θα υπάρξει και προβολή βίντεο για την ιστορία των 100 ετών του Συλλόγου καθώς και μουσική παράσταση.

Οι εργασίες της Ολομέλειας θα λάβουν χώρα στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο. Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ολομέλεια είναι μεταξύ άλλων οι επικείμενες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, καθώς και οι αρχαιρεσίες των Δικηγορικών Συλλόγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ