Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Η « αφρόκρεμα» των Ελλήνων ποινικολόγων στην επιστημονική επιτροπή της Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων – Όλα τα ονόματα

Η επιστημονική επιτροπή θα εποπτεύει μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο, όλες τις εργασίες και δράσεις της Ένωσης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η « αφρόκρεμα» των Ελλήνων ποινικολόγων στην επιστημονική επιτροπή της Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων – Όλα τα ονόματα

Κορυφαίοι καθηγητές και μάχιμοι δικηγόροι απαρτίζουν την νεοσυσταθείσα επιστημονική επιτροπή της Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων.

Η εν λόγω επιτροπή θα εποπτεύει μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο, όλες τις εργασίες και δράσεις της Ένωσης.

Πρόκειται για:

τον τέως Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Θεόδωρο Μαντά, τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρο Μαργαρίτη, τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστο Μυλωνόπουλο, τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Στέφανο Παύλου και τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Αριστοτέλη Χαραλαμπάκη.

Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης:

«Η Ένωση Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων είναι επιστημονικό σωματείο που επιδιώκει την επίλυση καθημερινών προβλημάτων της μαχόμενης δικηγορίας, κυρίως όμως την ανάδειξη του δικανικού συλλογισμού και της νομικής επιστήμης. Στο πλαίσιο αυτό η νέα διοίκηση που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 15.9.2020, σκοπεύει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να δημιουργήσει ηλεκτρονικό νομικό περιοδικό καθώς και ομάδες εργασίας, τα συμπεράσματα των οποίων, θα ανακοινώνονται στα συνέδρια και θα προτείνονται στους αρμόδιους φορείς.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επιστημονική επιτροπή, που θα εποπτεύει μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο, όλες τις εργασίες και δράσεις. Πρόκειται για τέσσερις διακεκριμένους στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιστήμονες-καθηγητές των τριών νομικών σχολών της χώρας και μάχιμους δικηγόρους, καθώς και ένα γνωστό και μάχιμο δικηγόρο και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών.

Ειδικότερα η επιστημονική μας επιτροπή αποτελείται (αλφαβητικά) από τον τέως Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Θεόδωρο Μαντά, τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρο Μαργαρίτη, τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστο Μυλωνόπουλο, τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Στέφανο Παύλου και τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Αριστοτέλη Χαραλαμπάκη.»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ