Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Βενιζέλος: Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του μετά από 26 χρόνια στη Βουλή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βενιζέλος: Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του μετά από 26 χρόνια στη Βουλή

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σήμερα έκανε την τελευταία του ομιλία στη Βουλή, καθώς δεν θα κατέλθει με κάποιο ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές.

Έπειτα από 26 χρόνια παρουσίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την τελευταία εμφάνισή του. Το παράδοξο ήταν ότι παρόντες τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν μόνο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού, οι οποίοι πάντως τον χειροκρότησαν. Με αυτή την κίνηση θέλησαν να τιμήσουν τη μακρά κοινοβουλευτική παρουσία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, παρά την αντιπαλότητα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο τέλος της ομιλίας του αποχαιρέτησε το σώμα ευχαριστώντας τα μέλη του Κοινοβουλίου: «Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά, όλες και όλους προσωπικά, τον Πρόεδρο της Βουλής, τα μέλη του Προεδρείου, τα υπηρεσιακά στελέχη του Σώματος. Δεν θα είμαι, όπως είπα, μέλος της επόμενης Βουλής, είμαι όμως και θα είμαι πάντα μάχιμος και ενεργός πολίτης και πιστεύω ότι αυτό είναι ό,τι σημαντικότερο μπορεί να κάνει κάποιος σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα όπως το δικό μας. Σας ευχαριστώ».

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ