Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Σε απολογία η εισπράκτορας που κατέβασε από το λεωφορείο τον 15χρονο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε απολογία η εισπράκτορας που κατέβασε από το λεωφορείο τον 15χρονο

Σε απολογία κλήθηκε η εποχική εισπράκτορας που κατέβασε τον 15χρονο από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, επειδή του έλειπαν 0,10 ευρώ από την τιμή του εισιτηρίου.

Για το περιστατικό η διοίκηση του ΚΤΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ μετά από καταγγελία που έγινε στο διαδίκτυο από νεαρό επιβάτη, θα ήθελε να ενημερώσει, ότι νεοπροσλαμβανόμενη εποχιακή εισπράκτορας από υπερβάλλοντα ζήλο ζήτησε από επιβάτη να κατέβει απ’ το λεωφορείο πριν απ’ τον προορισμό του, επειδή δεν είχε το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου. Η εισπράκτορας έχει κληθεί σε απολογία. Το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ λυπάται για το γεγονός αυτό, δεν το χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς έχει δείξει και συνεχίζει καθημερινά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Το απαράδεκτο περιστατικό, καταγγέλθηκε μέσω του διαδικτύου από τον πατέρα του 15χρονου, που πάσχει από άσθμα, ο οποίος επικοινώνησε και με το ΚΤΕΛ για να ζητήσει εξηγήσεις. Ο προϊστάμενος κίνησης, Μιχάλης Τσουπάκης, επιβεβαίωσε το περιστατικό και δήλωσε πως:

«Ο 15χρονος επιβιβάστηκε από την περιοχή Δαράτσο με προορισμό τον Πλατανιά, ωστόσο επειδή κατέβαλε 2 ευρώ έναντι 2.10, που ήταν το εισιτήριο για την συγκεκριμένη διαδρομή, η εισπράκτορας αποβίβασε τον 15χρονο μια στάση πριν τον προορισμό του, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, που απέχει από τον Πλατανιά 1,5 χιλιόμετρο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ