«Καρτέρι» στον Άνθιμο Ανανιάδη! Του επιτέθηκαν δύο κουκουλοφόροι

Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχθηκε κάτω από το σπίτι του, στην περιοχή του Ψυρρή, ο Άνθιμος Ανανιάδης.  Την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του λίγο πριν τα μεσάνυχτα δύο άτομα τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Η εμφάνιση ενός αλλοδαπού, κινέζικης καταγωγής τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, o ηθοποιός […]

NEWSROOM

Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχθηκε κάτω από το σπίτι του, στην περιοχή του Ψυρρή, ο Άνθιμος Ανανιάδης.  Την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του λίγο πριν τα μεσάνυχτα δύο άτομα τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Η εμφάνιση ενός αλλοδαπού, κινέζικης καταγωγής τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, o ηθοποιός επικοινώνησε, αμέσως, με το δικηγόρο του ώστε να πάνε μαζί στο αστυνομικό τμήμα και παρουσία του αυτόπτη μάρτυρα να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου.

Ο ηθοποιός, σε ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε ότι είχε  δεχθεί απειλές τους τελευταίους εννέα μήνες:

«Εδώ και 9 μήνες δέχομαι μια συνεχή επίθεση και απειλή .. Αυτή την φορά αντιμετώπισα την απειλή μπροστά μου… Όμως έχω καθαρή συνείδηση και δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν … Συνεχίζω να πορεύομαι με αγάπη και αλήθεια στη καρδιά… Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά.. #againstallviolence»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ