Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Εγγονός δολοφόνησε τον παππού του για 50 ευρώ!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εγγονός δολοφόνησε τον παππού του για 50 ευρώ!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η στυγερή δολοφονία ενός 76χρονου ηλικιωμένου από τα χέρια του ίδιου του εγγονού του, προκειμένου να του αρπάξει 50 ευρώ!

Ο άτυχος ηλικιωμένος Γιώργος Μαυρομμάτης από τη Λάρνακα της Κύπρου, είχε βρεθεί την περασμένη Κυριακή απανθρακωμένος μέσα στο παράπηγμα όπου διέμενε και όλοι αρχικά εκτίμησαν ότι ο θάνατος είχε επέλθει από πυρκαγιά που προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα η νεκροτομή αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα δολοφονίας.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και προχώρησαν στην σύλληψη του 21χρονου εγγονού του, ο οποίος τελικά παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον παππού του. Όπως ανέφερε κυνικά στην κατάθεση του ο νεαρός,  εισήλθε στην οικία του παππού του, στις 05: 30 το πρωί της Κυριακής , με σκοπό τη ληστεία. Ο 76χρονος, όμως τον αντελήφθη και έφερε αντίσταση, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τον ρίξει στο έδαφος. Στην συνέχεια  τον πατούσε στον θώρακα μέχρι να πεθάνει. Μόλις κατάλαβε ότι ο παππούς του δεν ζει, έβαλε φωτιά με αναπτήρα στο στρώμα του υπνοδωματίου, ώστε να καλύψει τα ίχνη του. Μάλιστα, στη συνέχεια πήρε τα 50 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών και έχει ψυχιατρικά προβλήματα. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ