Επίθεση του Ρουβίκωνα στα Leroy Merlin (video)

Καταδρομική επίθεση το πρωί της Κυριακής του Ρουβίκωνα στο πολυκατάστημα Leroy Merlin της Κηφισίας. Περίπου 6 άτομα με βαριοπούλες έσπασαν τη τζαμαρία και προκάλεσαν φθορές και στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος. Σε λιγότερο από 2 λεπτά εξαφανίστηκαν. Ο Ρουβίκωνας ανέβασε το βίντεο της επίθεσης στο Διαδίκτυο και στο κείμενο ανέφεραν: «Μόλις 7 μήνες μετά από την […]

NEWSROOM

Καταδρομική επίθεση το πρωί της Κυριακής του Ρουβίκωνα στο πολυκατάστημα Leroy Merlin της Κηφισίας. Περίπου 6 άτομα με βαριοπούλες έσπασαν τη τζαμαρία και προκάλεσαν φθορές και στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος. Σε λιγότερο από 2 λεπτά εξαφανίστηκαν.

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε το βίντεο της επίθεσης στο Διαδίκτυο και στο κείμενο ανέφεραν:

«Μόλις 7 μήνες μετά από την αβάσιμη και παράνομη απόλυση εργαζόμενης με σοβαρά προβλήματα υγείας η Leroy Merlin μας υπενθυμίζει τον “ανθρωποκεντρικό” χαρακτήρα της προτείνοντας στο προσωπικό της να υπογράψουν συμβάσεις 9ώρου, συγκεκριμένα 9:00-18:00. Αυτές οι συμβάσεις όμως δεν πιστοποιούν μόνο την αύξηση του ωραρίου, αλλά πιστοποιούν και το τρίπτυχο με το οποίο η εταιρεία αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους της: ευελιξία ωραρίου, εντατικοποίηση εργασίας και ανακύκλωση τους».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

https://www.liveleak.com/view?t=uyaDj_1550387516

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ