Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Η οικογένεια του συντρόφου της εξέδιδε 25χρονη Βουλγάρα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηράκλειο: Η οικογένεια του συντρόφου της εξέδιδε 25χρονη Βουλγάρα

Ξεκίνησε από τη Βουλγαρία για να βρει τον έρωτα και κατέληξε να την εκδίδει όχι μόνο ο σύντροφός της, αλλά και ολόκληρη η… οικογένειά του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις ήταν συγγενείς. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 35χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις με το θύμα και μάλιστα ενώ την αρραβωνιάστηκε, παράλληλα την εξέδιδε, την 55χρονη μητέρα του και την 32χρονη αδελφή του. Και οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο σύντροφος της αδελφής του βασικού κατηγορούμενου.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για υπόθεση σωματεμπορίας αλλά οι δύο πλευρές είχαν οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η …οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε όταν η 25χρονη Βουλγάρα φέρεται να γνώρισε μέσω του Facebook τον 35χρονο συμπατριώτη της και μαζί εγκαταστάθηκαν στο Ηράκλειο όπου η ίδια πίστευε ότι θα ζήσει τον έρωτά της με τον νεαρό άντρα. Αντ’ αυτού ο σύντροφός της άρχισε, σύμφωνα με την αστυνομία, να εκδίδει την κοπέλα σε πελάτες Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας φέρονται όχι μόνο να γνώριζαν τί συμβαίνει αλλά και να την ανάγκαζαν οι ίδιοι να εκδίδεται και να επαιτεί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ