Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρνακα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρνακα

Στη σύλληψη μίας γυναίκας και ενός άνδρα ηλικίας 33 και 36 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν αστυνομικοί στην επαρχία της Λάρνακας, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 18:00, η 33χρονη φέρεται να διέρρηξε κατάστημα που βρίσκεται στην Λάρνακα και να έκλεψε μία γυναικεία τσάντα και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ωστόσο, αντιλήφθηκαν την ύποπτη και κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα, ενώ στην κατοχή της εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία.

Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κρατούσε την ύποπτη, ο 36χρονος τον προσέγγισε και φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του γρονθοκοπώντας τον και φωνάζοντάς του να αφήσει την 33χρονη, η οποία στη συνέχεια φέρεται να επιτέθηκε εναντίον της ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων της 33χρονης ενώ ο 36χρονος, ο οποίος είχε προλάβει να διαφύγει, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση.

Ανακρινόμενη η 33χρονη ομολόγησε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας τη διάρρηξη του καταστήματος και την κλοπή, ενώ ο 36χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το sigmalive.com εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων οι 33χρονη και 36χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ