Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο «δράκος» του Γηροκομείου και των Ιωαννίνων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη ο «δράκος» του Γηροκομείου και των Ιωαννίνων

Συνελήφθη ο «δράκος» που τρομοκρατούσε και παρενοχλούσε σεξουαλικά ανυποψίαστες νεαρές γυναίκες, στις περιοχές του Γηροκομείου και της Καλούτσιανης των Ιωαννίνων.

Πρόκειται για έναν 34χρονο Αλβανό με παρελθόν σε ποινικά αδικήματα. Οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούσαν τις αλλεπάλληλες καταγγελίες τις οποίες είχαν δεχθεί τις τελευταίες ημέρες για ασελγείς χειρονομίες σε βάρος γυναικών, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον προσάγουν στα γραφεία τους όπου τον αναγνώρισαν δύο από τα θύματα. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός παρενόχλησε τις δύο κοπέλες, αλλά ισχυρίστηκε πως ήταν οι μόνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το protothema οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει παρενοχλήσει πολύ περισσότερες και συνεχίζουν την διερεύνηση της δράσης του νεαρού Αλβανού, που κατοικεί αρκετά χρόνια στην περιοχή αλλά έχει απασχολήσει τις αρχές για διάφορα αδικήματα. Στο μεταξύ, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ