Πέμπτη 02 Μαϊου 2024

Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Creta Farms! Ενδιαφέρον από 4 επενδυτές

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Creta Farms! Ενδιαφέρον από 4 επενδυτές

Μόλις λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ των τραπεζών και των βασικών μετόχων της Creta Farms έχουν ήδη βρεθεί τέσσερις ενδιαφερόμενοι για την πολύπαθη εταιρεία.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ΕΥ στην Ελλάδα, Πάνος Παπάζογλου, το ζήτημα της εισηγμένης θα ολοκληρωθεί με επιτυχία ως το τέλος της χρονιάς με την είσοδο στρατηγικού επενδυτή.

Σύμφωνα με τον κ. Παπάζογλου ανάμεσα στους «μνηστήρες» βρίσκονται ο ισχυρός άνδρας της Chipita και της ΝΙΚΑΣ, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο ομογενής επιχειρηματίας Θεόδωρος Δουζόγλου, καθώς και το αμερικανικό fund «HIG Capital». Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε ακόμα μία ξένη εταιρεία, της οποίας ηγείται Έλληνας μάνατζερ.

Ο κ. Παπάζογλου πάντως εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κρητική αλλαντοβιομηχανία και από άλλους επίδοξους επενδυτές, αφού παρά τα προβλήματα ρευστότητας παραμένει μία καλή εταιρεία με ισχυρό brand και καλής ποιότητας προϊόντα, που της έχουν δώσει τη θέση του leader (ηγέτη) της αγοράς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ