Πέμπτη 02 Μαϊου 2024

Επίσημο: Και το όνομα αυτού «Πανιώνιος- Su casa»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίσημο: Και το όνομα αυτού «Πανιώνιος- Su casa»

Επίσημος Χρυσός χορηγός της ΚΑΕ Πανιώνιος αναλαμβάνει all day bar restaurant “Su Casa”. Όπως ανακοίνωσε το Δικηγορικό Γραφείο «Κωνσταντίνος Χ. Γώγος & Συνεργάτες» ξεκίνησε η συνεργασία μεταξύ της ΚΑΕ Πανιώνιος και του all day bar restaurant “Su Casa”, καθώς το δεύτερο θα αποτελέσει Επίσημο Χρυσό Χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ταυτόχρονα η ομάδα μπάσκετ μετονομάζεται σε “ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa”. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «το Δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα μέρη τα οποία υπέγραψαν και επικύρωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία. Το Δικηγορικό Γραφείο «Κωνσταντίος Χ. Γώγος & Συνεργάτες» στηρίζει επίσημα τον αθλητισμό και εύχεται κάθε επιτυχία στην φετινή αγωνιστική περίοδο».

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της «ΚΑΕ Πανιώνιος Su casa»:

«H KAE Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το all day bar Restaurant “Su Casa”, που θα αποτελέσει τον Επίσημο Χρυσό Χορηγό της ομάδας μας για την αγωνιστική χρονιά 2019-20!

Ταυτόχρονα ανακοινώνει και την μετονομασία της ομάδας μας σε “ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa”!

Tο κορυφαίο στο είδος του, all day bar restaurant “Su Casa”, έχει καταφέρει να μετατρέψει το οίκημα στην οδό Κύπρου 82 στην Γλυφάδα σε μια… ΟΑΣΗ στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία στους επισκέπτες του.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa είναι σίγουρη πως δεν βρήκε απλά έναν συνεργάτη, αλλά ένα φίλο και συνοδοιπόρο στην προσπάθεια να φανεί ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ αντάξιος των προσδοκιών…

Όπως αναφέρει και το μότο του all day bar restaurant “Su Casa”,  ελπίζουμε το κλειστό “Σοφία Μπεφόν” να γίνει το σπίτι όλων μας αυτή την σεζόν γιατί… “Σπίτι είναι εκεί όπου χτυπάει η καρδιά σου”!»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ