Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πατέρας Αλεξίας: Η απελευθέρωση του δράστη δίνει λάθος μηνύματα στην κοινωνία!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πατέρας Αλεξίας: Η απελευθέρωση του δράστη δίνει λάθος μηνύματα στην κοινωνία!

Την ώρα που η μικρή Αλεξία δίνει για 6η μέρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Εντατική του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, οι γονείς της ξέσπασαν για το γεγονός πως χθες ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Ο πατέρας της 8χρονης τόνισε οργισμένος στο protothema.gr ότι ο δράστης θα έπρεπε να είχε προφυλακιστεί για παραδειγματισμό.

Δεν θα έπρεπε να είναι φυλακή για παραδειγματισμό;

«Το παιδί μας δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τον υπαίτιο αυτής της κατάστασης τον αφήνουν ελεύθερο; Δεν θα έπρεπε να είναι φυλακή για παραδειγματισμό; Παρακαλώ το Θεό να γίνει γρήγορα καλά η μικρή μου Αλεξία , να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δε με νοιάζει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή» λέει ο πατέρας της 8χρονης .

Μάλιστα, σημείωσε ότι η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο δράστης δίνει λάθος μήνυμα, καθώς κανείς δεν θα φοβάται να πυροβολεί στον αέρα, αφού θα ξέρει ότι ακόμη κι αν τραυματίσει κάποιον αθώο, δεν θα μπει φυλακή κάνοντας λόγο για απαράδεκτη απόφαση της δικαιοσύνης. «Στα καλά καθούμενα να έρθει η σφαίρα από το άλλο χωριό στο σπίτι μας; Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου», είπε.

Η οικογένεια της Αλεξίας δεν κάνει δεκτή και τη συγγνώμη του δράστη. «Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη. Δεν παραδόθηκε. Κρύφτηκε, έβαλε να κρύψουν το πιστόλι», σχολίασε.

Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει

Από την πλευρά της η μητέρα της μικρής Αλεξίας η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από κοντά της αρκετά συγκινημένη είπε:

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Και αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είπε. Σχολιάζοντας την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 54χρονος η μητέρα είπε: «Δεν το πιστεύω. Το θέμα είναι να γίνει καλά η Αλεξία μας».

«Είναι σε κώμα, τη χαϊδεύω, τη φιλάω, την κοιτάζω. Τι να καταλάβει το παιδί, είναι σε κώμα. Προσεύχομαι κάθε μέρα στο Θεό ελπίζοντας σε ένα θαύμα» είπε η μητέρα της Αλεξίας

Η κατάσταση της μικρής Αλεξίας παραμένει σταθερά κρίσιμη, διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή και τα επόμενα 24ωρα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας της σύμφωνα με τους γιατρούς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ