Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Κολωνός: Τι αποκαλύπτει στην 4η κατάθεση η 12χρονη – Οι άνδρες που αναγνώρισε, τα διαμερίσματα, οι οίκοι ανοχής και ο ”Μιχάλης”

Ο ρόλος του στην υπόθεση, με τον ίδιο να παραμένει άφαντος. Οι αναφορές στον 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων, που κρίθηκε προ ημερών προφυλακιστέος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κολωνός: Τι αποκαλύπτει στην 4η κατάθεση η 12χρονη – Οι άνδρες που αναγνώρισε, τα διαμερίσματα, οι οίκοι ανοχής και ο ”Μιχάλης” freepik

Σε διαμέρισμα της οδού Ραιδεστού, σε οίκο ανοχής αλλά και σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Είναι μερικοί από τους χώρους όπου η 12χρονη έζησε τη φρίκη της σεξουαλικής κακοποίησης και αποκάλυψε στην 4η κατάθεσή της στις αρμόδιες αρχές.

Η ίδια αναγνώρισε συνολικά 13 άνδρες – κάποιοι εκ των οποίων έχουν συλληφθεί μετά από σχετικά εντάλματα – ενώ έδωσε επίσης στοιχεία για το διαμέρισμα στην οδό Ραιδεστού, που ο Ηλίας Μίχος νοίκιαζε όχι μόνο για να την βιάζει αλλά και για να την εκδίδει σε πελάτες που της έκλεινε.

Αποκάλυψε δε σύμφωνα με τη Realnews ότι εκτός από το συγκεκριμένο διαμέρισμα και τον οίκο ανοχής που ήδη έχει αναφέρει, έχει πάει και σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο ημιδιαμονής (το οποίο κατονόμασε) στην περιοχή του Κολωνού. Αυτός που την πήγε εκεί ήταν ο 43χρονος ηλεκτρολόγος σε πλοία που προφυλακίστηκε την περασμένη Πέμπτη μετά την απολογία του.

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι κατά την κατάθεσή της μεταξύ της ανήλικης και της ψυχολόγου από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων παιδοψυχολόγου, που αναφέρονται στο δημοσίευμα.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μια ημέρα πριν τα γενέθλια της

Αναγνώρισε 13 συνολικά άτομα η 12χρονη ως κακοποιητές της, στην 4η κατάθεση που έδωσε την 1η Νοεμβρίου στην Ασφάλεια, μετά την επίδειξη δεκάδων φωτογραφιών από την ψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Μεταξύ αυτών, οι 4 τελευταίοι που συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων που εξέδωσε εις βάρος τους η ανακρίτρια και οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους. Για τον έναν εξ αυτών μάλιστα, τον 35χρονο που δηλώνει άεργος εισοδηματίας, θυμόταν ακριβώς την ημερομηνία της μίας από τις τρεις φορές που την κακοποίησε και ήταν στο σπίτι του στον Κορυδαλλό. Το θυμόταν αυτό ξεκάθαρα γιατί την επομένη, 17 Ιουλίου, είχε τα γενέθλιά της…

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό

Freepik

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Ένας από τους συλληφθέντες στην υπόθεση είναι και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, που προφυλακίστηκε την περασμένη Πέμπτη και για τον οποίο η ανήλικη  δεν μπορούσε ούτε καν να πει στην ψυχολόγο τι συνέβη σε μία από τις συναντήσεις τους, αναφέροντας μόνον πως την είχε αγγίξει στο σώμα.

Εκτός των παραπάνω, η ανήλικη αναγνώρισε 9 ακόμη άνδρες, μεταξύ των οποίων είναι ένας 57χρονος, που τελικά δεν βρέθηκαν ποτέ γιατί την πρώτη φορά φοβήθηκε εκείνος και τη δεύτερη δεν πήγε το κοριτσάκι, έναν 33χρονο με τον οποίο είχαν συζητήσει να βρεθούν, αλλά όπως είπε η 12χρονη αυτό δε συνέβη ποτέ, καθώς κι έναν 39χρονο. Με τον τελευταίο συναντήθηκε φεύγοντας μεσάνυχτα από το σπίτι της την ώρα που οι γονείς της κοιμόντουσαν ενώ υπήρξε και σεξουαλική επαφή μέσα στο αυτοκίνητο του.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο «Μιχάλης» και η συμμετοχή στο κύκλωμα

Ιδιαίτερη περίπτωση για τις έρευνες των αρχών αποτελεί ο ρόλος ενός “Μιχάλη”. Όπως είχε αναφέρει η 12χρονη ο Μίχος εκτός του ότι την εξέδιδε και των όσων άλλων αποτρόπαιων της έκανε, πουλούσε φωτογραφίες της και video σε αρρωστημένους παιδόφιλους.

Για ένα τέτοιο περιστατικό ρωτήθηκε και στην τελευταία της κατάθεση, για έναν άνδρα που όπως είπε την βρήκε μέσω του «Μιχάλη». Σύμφωνα με την ανήλικη ο «Μιχάλης», μέσω του οποίου συνομιλούσε στο instagram, της είχε πει ότι βρήκε κάποιον πελάτη και στη συνέχεια ανέλαβε τη συνομιλία μαζί του ο Μίχος για να κανονίσει τη συνάντηση.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό

Freepik

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο ρόλος της μητέρας

Απόλυτη εμφανίστηκε ωστόσο η ανήλικη για το ρόλο της μητέρας της, τονίζοντας στη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσης της πως εκείνη δεν γνώριζε τίποτα.

«Είχα δύο κινητά. Η μαμά μου τα έβλεπε. Έβλεπε με ποιους μιλάω κι αυτά, αλλά δεν… εγώ τα διέγραφα. Τα μηνύματα. Είχα δικό μου κωδικό. Η μαμά μου δεν τον γνώριζε. Μου είχε ζητήσει το κινητό μου να το κοιτάξει, για να δει με ποιον μιλάω. Αλλά εγώ τα έσβησα, τα είχα σβήσει… Τα κινητά μου είχαν εφαρμογές. Η μαμά μου έβλεπε το instagram κι αυτά. Το blindchat δεν ήταν σε φάκελο που τον είχα κρύψει. Την είχα κατεβασμένη την εφαρμογή, αλλά δεν ήταν εύκολο κάποιος να τη δει» ανέφερε.

Το κοριτσάκι δέχτηκε ερωτήσεις σχετικά με το εάν η μητέρα της έλεγχε που βρίσκεται, αφού η ίδια η 12χρονη έχει καταθέσει ότι της έλεγε πως βρίσκεται στην πλατεία, ενώ βρισκόταν άλλου. «Η μαμά ήξερε που βρίσκομαι. Ή ότι είμαι πλατεία ή ότι κάνω ποδήλατο. Ήξερε ότι βρίσκομαι στην πλατεία, αλλά εγώ έφευγα από εκεί… Μ’ έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε «που είσαι;». Της έλεγα πλατεία. Μου έλεγε ότι θα έρθει πλατεία κι εγώ πήγαινα στην πλατεία και μ’ έβρισκε στην πλατεία» είπε.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο λογαριασμός

Σχετικά με το λογαριασμό της 37χρονης μητέρας της, στον οποίο εμφανίστηκαν τα 4 εμβάσματα, αλλά και η 12χρονη εμφανίζεται να τον έδινε σε χρήστες του blindchat για να βάλουν χρήματα, είπε: «Η μαμά δεν έβλεπε τα χρήματα που έμπαιναν. Γιατί πάντα είχε ένα σταθερό ποσό μέσα. Είχε εικοσιπέντε λεπτά μέσα και πάντα προσπαθούσαμε να αφήσουμε εικοσιπέντε λεπτά. Η μαμά μου έπαιρνε χρήματα από αυτή την κάρτα μόνο όταν έμπαινε το επίδομα. Όταν μπαίνανε, πήγαινε και τα έπαιρνε. Και ήταν μόνο εικοσιπέντε λεπτά».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ