Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Καταγγελία για ιερέα που παριστάνει τον «γιατρό» και προτείνει νηστεία για να… διώξει το δαιμόνιο

Ο ιερέας φαίνεται να κάνει "διαγνώσεις", να επικαλείται δαιμόνια και να κάνει "εξορκισμούς" σε πάσχοντες από ψυχιατρικά νοσήματα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πάτρα: Καταγγελία για ιερέα που παριστάνει τον «γιατρό» και προτείνει νηστεία για να… διώξει το δαιμόνιο eurokinissi

Ιερέας παριστάνει τον γιατρό στην Πάτρα, σύμφωνα με τις καταγγελία που παρουσιάζει η εφημερία “Πελοπόννησος” . Ο κληρικός φαίνεται να δίνει μέχρι και… ψυχιατρικές συμβουλές αλλά και «αγωγή» σε πάσχοντες από ψυχιατρικά νοσήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρία 32χρονης στην «Πελοπόννησο», που πάσχει από κατάθλιψη, ο πατέρας της, μην αντέχοντας να βλέπει την κόρη του σε τέτοια κατάσταση κι ενώ ήδη λάμβανε αγωγή από ψυχίατρο, την πήγε στον ιερέα. Αυτός τη «διάβασε» και στη συνέχεια της είπε να κάνει κάποια… ειδική δίαιτα (κάτι σαν νηστεία) και ότι αυτό θα τη βοηθούσε!

Ο ρασοφόρος χαρακτήρισε αυτό που είχε η νεαρή γυναίκα ως… «δαιμόνιο» και μάλιστα –όπως η ίδια κατήγγειλε στην «Π»– ο παππάς τής έκανε κάτι σαν… εξορκισμό!

Ιερέας παριστάνει τον γιατρό

eurokinissi

Η 32χρονη ανέφερε πως ο ιερέας δεν της ζήτησε χρήματα ωστόσο ο πατέρας της αυτόβουλα άφησε «κάτι» για την Εκκλησία.

Η 32χρονη για κάποιο χρονικό διάστημα σταμάτησε τη θεραπευτική αγωγή του γιατρού της και φυσικά δεν παρουσίασε βελτίωση η υγεία της.  «Κινδύνευσα να πεθάνω. Θα μπορούσα να είχα οδηγηθεί και στην αυτοκτονία» είπε στην «Π». Η 32χρονη επισκέφθηκε εκ νέου τον ψυχίατρό της, ο οποίος σοκαρίστηκε όταν πληροφορήθηκε ότι ο ιερέας παριστάνει τον γιατρό και, επικαλείται δαιμόνια.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Αννα Μαστοράκου, δεν έχει γίνει, ακόμα, κάποια επίσημη καταγγελία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ