Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ωρωπός: 24χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 69χρονη – Στο νοσοκομείο η γυναίκα

Η 69χρονη σε κατάσταση σοκ και με φριχτούς πόνους στη μέση και στην πλάτη της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ωρωπός: 24χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 69χρονη – Στο νοσοκομείο η γυναίκα Eurokinissi

Ένας 24χρονος άνδρας στον Ωρωπό, επιχείρησε να βιάσει μια 69χρονη λουόμενη στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ο 24χρονος κατά την επίθεση του κατάφερε να βγάλει το μαγιό της έντρομης 69χρονης η οποία στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της διότι από το σημείο περνούσε ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλήφθηκε το συμβάν και με τις φωνές του έτρεψε σε φυγή τον δράστη ο οποίος απομακρύνθηκε με ένα πατίνι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ασφάλεια Καλάμου και στην ομάδα ΔΙΑΣ που εδρεύει στην περιοχή. Σύμφωνα με το κέντρο της Άμεσης Δράσης ο 24χρονος λίγο νωρίτερα είχε κινηθεί απειλητικά και σε άλλες δύο γυναίκες οι οποίες επίσης κατήγγειλαν το γεγονός.

Η 69χρονη σε κατάσταση σοκ και με φριχτούς πόνους στη μέση και στην πλάτη της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

24χρονος επιχείρησε να βιάσει 69χρονη

eurokinissi

Μετά από ενδελεχή έλεγχο οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν 24χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πως βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια, ζει και εργάζεται στο Άργος και δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

Μιλάει λίγα ελληνικά και στην περιοχή του Ωρωπού βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες φιλοξενούμενος σε συγγενικό του πρόσωπο που του έδωσε και το πατίνι για να κινείται. Το πρωί του Σαββάτου παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα για να του απευθύνει κατηγορίες.

Εκπρόσωπος της Ασφαλείας Καλάμου τόνισε πως οι πολίτες του Δήμου Ωρωπού, οι παραθεριστές και οι εκδρομείς δεν έχουν να φοβούνται τίποτα, οι παραλίες του Δήμου Ωρωπού όχι μόνο είναι ασφαλείς αλλά και στο παρελθόν δεν έχει συμβεί το παραμικρό περιστατικό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ