Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που κρατούσε φυλακισμένους μετανάστες σε διαμέρισμα

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που κρατούσε φυλακισμένους μετανάστες σε διαμέρισμα EUROKINISSI

Στη σύλληψη ενός Αφγανού ο οποίος μαζί με τους συνεργούς του, κρατούσαν φυλακισμένους μετανάστες σε διαμέρισμα προχώρησαν οι Αρχές. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απελευθέρωσαν έναν Αφγανό κι έναν Παλαιστίνιο που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες, σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της οδού Μοναστηρίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη 27χρονος Αφγανός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη σίτιση των δύο ανδρών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κρατούσαν φυλακισμένους μετανάστες

eurokinissi

Οι δύο άνδρες εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από την ελληνοτουρκική μεθόριο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου συνεργοί του 27χρονου, τους εκβίαζαν απαιτώντας την καταβολή χρημάτων προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι.

Κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, ένα κινητό τηλέφωνο και έξι πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ