Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Έβρος: Κλινικά νεκρός ο 57χρονος που παρασύρθηκε από όχημα 33χρονου στα σύνορα

Το αυτοκίνητο του 33χρονου κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έβρος: Κλινικά νεκρός ο 57χρονος που παρασύρθηκε από όχημα 33χρονου στα σύνορα eurokinissi

Κλινικά νεκρός είναι ο 57χρονος οδηγός ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο 33χρονου κοντά στα σύνορα στον Έβρο, το απόγευμα της Παρασκευής. Όπως έγραψε και το dikastiko.gr, ένας 33χρονος Τούρκος παρέσυρε τον 57χρονο πατέρα τριών παιδιών, αφού διαπληκτίστηκαν στα σύνορα για την παραχώρηση προτεραιότητας.

Ο άνδρας, πατέρας 3 παιδιών, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

33χρονος παρέσυρε 57χρονο στα σύνορα

Eurokinissi

Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, ο δράστης παρέσυρε με το όχημά του τον 57χρονο, που είχε εξέλθει από το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Η Αστυνομία, συνέλαβε Τούρκο μετανάστη, κάτοικο Γαλλίας, ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος αρνείται κάθε κατηγορία.

Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ