Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Συνελήφθη ο πατέρας του 3χρονου αγοριού που κινδύνευσε να πνιγεί

Ο πατέρας του παιδιού συνελήφθη και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χαλκιδική: Συνελήφθη ο πατέρας του 3χρονου αγοριού που κινδύνευσε να πνιγεί eurokinissi/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα 3χρονο αγόρι κινδύνευσε να πνιγεί την Παρασκευή σε παραλία της Χαλκιδικής. Στελέχη του Λιμεναρχείου Νέων Μουδανίων συνέλαβαν τον πατέρα του αγοριού ο οποίος κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το αγοράκι σώθηκε χάρη στη σωτήρια επέμβαση λουόμενου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 13:30, όταν οι γονείς του παιδιού το έβγαλαν στη στεριά χωρίς να έχει αναπνοή. Λουόμενος αμέσως άρχισε να του κάνει ΚΑΡΠΑ και να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Μετά από λίγη ώρα το παιδί ξεκίνησε και πάλι να αναπνέει.

3χρονο αγόρι κινδύνευσε να πνιγεί

Eurokinissi

3χρονο αγόρι κινδύνευσε να πνιγεί: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το περιστατικό: “Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ότι ανήλικο αγόρι, 3 ετών, βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, εντός της θάλασσας στην παραλία “ΞΕΝΙΑ” Παλιουρίου Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Στο ανωτέρω ανήλικο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενο και ιδιώτη γιατρό και αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής, ενώ στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 42χρονος αλλοδαπός πατέρας του ανηλίκου, για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ. (έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο)”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ