Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ξάνθη: Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο ο Θωμάς Μίχογλου – Ο δήμος που έχει έναν μόνο υποψήφιο

"Ο Δήμος μας αλλάζει κάνοντας βήματα μπροστά. Συνεχίζουμε μαζί με τους συνεργάτες μας την κοινή προσπάθεια" τονίζει ο Θωμάς Μίχογλου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξάνθη: Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο ο Θωμάς Μίχογλου – Ο δήμος που έχει έναν μόνο υποψήφιο facebook

Ενώ οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον προεκλογικό τους αγώνα, στον Δήμο Τοπείρου, στην Ξάνθη, ο νυν δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου, αναμένεται να επανεκλεγεί από την πρώτη Κυριακή καθώς δεν έχει ανταγωνιστή!

Ο κύριος Μίχογλου είναι ο μόνος που κατέθεσε υποψηφιότητα, όποτε το μόνο σίγουρο είναι η επανεκλόγη του από τον πρώτο γύρο.

Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

eurokinissi

«Μετά από μία δημιουργική θητεία κάναμε αφού κάναμε πράξη όσα μαζί συναποφασίσαμε, διεκδικούμε την ανανέωση της μεταξύ μας εμπιστοσύνης. Διεκδικούμε να συνεχίσουμε το έργο μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμη καλύτερο. Ο Δήμος μας αλλάζει κάνοντας βήματα μπροστά. Συνεχίζουμε μαζί με τους συνεργάτες μας την κοινή προσπάθεια» τονίζει ο Θωμάς Μίχογλου, ενώ γνωρίζοντας πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Τοπείρου, συμπληρώνει πως «συνεχίζουμε μαζί το έργο μας μεθοδικά και συστηματικά για ένα Δήμο, ο οποίος μέρα με την ημέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών».

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ