Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί σε καφενείο στα Φάρσαλα: Άνοιξε “πυρ” γιατί… δεν του έβαζαν να ακούσει τραγούδια – Ένας τραυματίας

Πέντε περίπου σκάγια καρφώθηκαν στον 44χρονο οποίος, όμως, δεν ήταν εκείνος με τον οποίο είχε έρθει προηγουμένως σε λεκτική διαμάχη ο 60χρονος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πυροβολισμοί σε καφενείο στα Φάρσαλα: Άνοιξε “πυρ” γιατί… δεν του έβαζαν να ακούσει τραγούδια – Ένας τραυματίας unsplash

Πυροβολισμοί σε καφενείο στα Φάρσαλα. Ένας 60χρονος πυροβόλησε έναν 44χρονο σε σε καφενείο του χωριού Άγιος Κωνσταντίνος το βράδυ του Σαββάτου, επειδή… δεν του έβαζαν να ακούσει τραγούδια. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, ο δράστης επέμενε να βάλουν τραγούδια στο καφενείο ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Αφού τσακώθηκε με υπάλληλο του καφενείου και με θαμώνα διότι δεν του κάνανε το χατίρι, αποχώρησε από το μαγαζί, μετέβη στο σπίτι του άρπαξε το δίκαννο και επέστρεψε με άγριες διαθέσεις, καθώς άρχισε να πυροβολεί προς το τραπέζι που καθόταν πέντε θαμώνες μαζί.

Πέντε περίπου σκάγια καρφώθηκαν στον 44χρονο οποίος, όμως, δεν ήταν εκείνος με τον οποίο είχε έρθει προηγουμένως σε λεκτική διαμάχη ο 60χρονος και δεν είχε καμία εμπλοκή στον καυγά.

Ο 44χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Πυροβολισμοί σε καφενείο στα Φάρσαλα

Εurokinissi

Πυροβολισμοί σε καφενείο στα Φάρσαλα: Η αναφ9ορά της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή των Φαρσάλων, και ειδικότερα στον Άγιο Κωνσταντίνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας Έλληνας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο ανωτέρω, ευρισκόμενος με άλλα άτομα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή των Φαρσάλων, ένεκα λεκτικής παρεξήγησης, αποχώρησε από αυτό και επέστρεψε μετά από λίγο, φέροντας κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό Έλληνα άνδρα που καθόταν σε άλλο τραπέζι του καταστήματος.

Κατά την αποχώρησή του από το κατάστημα, στον προαύλιο χώρο αυτού, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα. Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται.

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όπλο, το οποίο είχε παραποιημένο, περιέχων δύο φυσίγγια χρησιμοποιημένα, καθώς και κομμάτια φυσιγγίου και δέκα σκάγια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ