Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό στην Αθήνα – ΦΩΤΟ

Στο συλλαλητήριο παρευρέθηκε και ο πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής, Γιουσέφ Ντορχόμ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό στην Αθήνα – ΦΩΤΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

«Να σταματήσει τώρα η σφαγή του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ είναι η απαίτηση» τονίζεται στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα.

«Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη των λαών. Για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής. Για Παλαιστίνη ελεύθερη στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ» ακούγεται από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης.

Οι συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν την ελληνική κυβέρνηση «που απείχε στην ψηφοφορία του ΟΗΕ για το ψήφισμα της Ιορδανίας για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα». Παραβρίσκεται πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής μέλη του Πολιτικού Γραφείου. Παραβρίσκεται επίσης και ο πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής, Γιουσέφ Ντορχόμ.

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε το εξής μήνυμα της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών: «Ευχαριστούμε το ΠΑΜΕ και τα Συνδικάτα για την έμπρακτη αλληλεγγύη και υποστήριξη στους εργάτες του λαού της Παλαιστίνης. Η αλληλεγγύη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη. Ζήτω οι αγώνες των λαών», αναφέρεται στο μήνυμα.

Το συλλαλητήριο επίσης χαιρετίζει η Παλαιστινιακή Παροικία, το Παλαιστινιακό Σπίτι και τα μέλη τους.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ