Παρασκευή 03 Μαϊου 2024

Πρώην μοντέλο εμβόλισε με το αυτοκίνητό της μοτοσυκλέτα και συνελήφθη – Τραυματίστηκε σοβαρά μία γυναίκα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και τότε το μοντέλο άρχισε να ακολουθεί το ζευγάρι μέχρι που με τους χειρισμούς του οχήματος της τους εμβόλισε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πρώην μοντέλο εμβόλισε με το αυτοκίνητό της μοτοσυκλέτα και συνελήφθη – Τραυματίστηκε σοβαρά μία γυναίκα EUROKINISSI

Πρώην μοντέλο συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς εμβόλισε με το αυτοκίνητό της μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας.

Το πρώην μοντέλο συνελήφθη και κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και αναμένεται να οδηγηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η 47χρονη γυναίκα φέρεται να ακολούθησε και να εμβόλισε με το αυτοκίνητο της μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν μια 57χρονη και ένας 58χρονος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε με κατάγματα στα χέρια και στα πόδια στο νοσοκομείο.

Πρώην μοντέλο εμβόλισε μοτοσυκλέτα

Εurokinissi

Ελαφρά έχει τραυματιστεί την ίδια ώρα ο 58χρονος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και τότε το μοντέλο άρχισε να ακολουθεί το ζευγάρι μέχρι που με τους χειρισμούς του οχήματος της τους εμβόλισε.

Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Γλυφάδας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ