Σάββατο 18 Μαϊου 2024

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος – Εξετάζεται η εμπλοκή κι άλλων οχημάτων – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 26χρονος οδηγός του οχήματος παραπέμφθηκε με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος από αμέλεια.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος – Εξετάζεται η εμπλοκή κι άλλων οχημάτων – ΒΙΝΤΕΟ EUROKINISSI

Μάχη για κρατηθεί στη ζωή δίνει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων ο 5χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ το βράδυ της Πέμπτης στο τροχαίο στην οδό Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν πιο ελαφρά τα δύο αδέλφια του, 10 και 8 ετών, η μητέρα τους και η γιαγιά τους, καθώς όλοι τους επιχειρούσαν να διασχίσουν τον δρόμο σε σημείο χωρίς φανάρι και διάβαση. Ο 26χρονος οδηγός του οχήματος παραπέμφθηκε με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος από αμέλεια.

Το 5χρονο αγοράκι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Τα δύο αδελφάκια τους νοσηλεύονται και αυτά στο Παίδων σε πιο ελαφριά κατάσταση, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της 33χρονης μητέρας των παιδιών καθώς και της 53χρονης γιαγιά τους που νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό με κατάγματα στα πόδια.

Όπως έγραψε και το dikastiko.gr, το τροχαίο έλαβε χώρα στις 21:30 το βράδυ στην οδό Πειραιώς, όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 26χρονο παρέσυρε και τραυμάτισε τα 5 άτομα.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο οδηγός φέρεται να υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ