Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα “πλημμύρισαν” τον ουρανό της Αθήνας – “Να ξαναθυμηθούμε την αξία της κοινότητας και της αλληλεγγύης”, είπε ο Χ. Δούκας – ΒΙΝΤΕΟ

"Εδώ απόψε στο κατώφλι του 2024, ας κρατήσουμε τα όνειρά μας ζωντανά και ας δουλέψουμε μαζί για να τα κάνουμε πραγματικότητα" ευχήθηκε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα “πλημμύρισαν” τον ουρανό της Αθήνας – “Να ξαναθυμηθούμε την αξία της κοινότητας και της αλληλεγγύης”, είπε ο Χ. Δούκας – ΒΙΝΤΕΟ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που γέμισαν χρώματα τον αθηναϊκό ουρανό και με μια ξεζωριστή μουσική συναυλία γιορτάστηκε η Πρωτοχρονιά του 2024 στην Αθήνα. «Να ξαναθυμηθούμε την αξία της κοινότητας και της αλληλεγγύης για να κάνουμε μια Αθήνα πιο δημιουργική χωρίς τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία» ήταν το κάλεσμα του νεοεκλεγέντα δημάρχου της πόλης Χάρη Δούκα.

Λίγο πριν από την αντίστροφη μέτρηση για την έλευση της νέας χρονιάς, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων απηύθυνε χαιρετισμό στην κατάμεστη από χιλιάδες πολίτες πλατεία «στην καρδιά της Ελλάδας στο Σύνταγμα», τονίζοντας: «Σας καλωσορίσω λοιπόν για να αποδεχθούμε όλοι μαζί το 2024 με ελπίδα και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ακόμα και το ακατόρθωτο. Είναι μοναδική αλήθεια και πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα να υποδεχτώ τη νέα χρονιά, εδώ ανάμεσά σας, αυτή την ώρα λίγο πριν από το νέο ξεκίνημα.

»Σας καλώ να ξαναθυμηθούμε όλοι την αξία της κοινότητας της αλληλεγγύης. Σας καλώ να πιστέψουμε στα μικρά και μεγάλα θαύματα που μπορούν να γίνουν αν όλοι ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Για να κάνουμε μία Αθήνα πιο πράσινη, πιο δημιουργική για να μειώσουμε τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία μας για την Ελλάδα που αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Εδώ απόψε στο κατώφλι του 2024, ας κρατήσουμε τα όνειρά μας ζωντανά και ας δουλέψουμε μαζί για να τα κάνουμε πραγματικότητα. Να ευχηθούμε η νέα χρονιά να μας κάνει όλους πιο δίκαιους και αλληλέγγυους, πιο αισιόδοξους. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει. Σας ευχαριστώ».

Η Πρωτοχρονιά του 2024 στην Αθήνα γιορτάστηκε με τη ρίψη φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων που “πλημμύρισαν” τον αθηναϊκό ουρανό καθώς και με μουσικές, τραγούδια από τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττη. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβαν οι παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η βραδιά είχε ξεκινήσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου. 

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: ΕΘΝΟΣ/ΟΡΕΝ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ