Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 23χρονο που έστελνε μηνύματα σε 15χρονο και του ζητούσε να συναντηθούν

Ο 23χρονος μέσω διαδικτυακής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων ανέπτυξε επικοινωνία με τον ανήλικο και προσπάθησε να τον πείσει να συναντηθούν δια ζώσης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 23χρονο που έστελνε μηνύματα σε 15χρονο και του ζητούσε να συναντηθούν EUROKINISSI

Στη σύλληψη ενός 23χρονου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 15χρονου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο δράστης φέρεται να προσπαθούσε μέσω μηνυμάτων να πείσει 15χρονο να συναντηθούν με προτάσεις που αφορούσαν σε γενετήσιες πράξεις.

Σημειώνεται ότι της σύλληψης προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο 23χρονος μέσω διαδικτυακής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων ανέπτυξε επικοινωνία με το γιο της και προσπάθησε να τον πείσει να συναντηθούν δια ζώσης προσβάλλοντας την τιμή του κατ’ εξακολούθηση με προτάσεις που αφορούσαν σε γενετήσιες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Σύλληψη 23χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 15χρονου: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως απογευματινές ώρες χθες (02-02-2024) 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου, σε βάρος ανήλικου.

Προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο 23χρονος μέσω διαδικτυακής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων ανέπτυξε επικοινωνία με το γιο της και προσπάθησε να τον πείσει να συναντηθούν δια ζώσης προσβάλλοντας την τιμή του κατ’ εξακολούθηση με προτάσεις που αφορούσαν σε γενετήσιες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ