Σάββατο 04 Μαϊου 2024

Κερατσίνι: “Σπάει” τη σιωπή της η μητέρα της ανήλικης: «Πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε», λέει για τον 78χρονο πατέρα της – ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα φαίνεται να αρνείται ότι υπήρξε βιασμός. "Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα", υποστηρίζει.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κερατσίνι: “Σπάει” τη σιωπή της η μητέρα της ανήλικης: «Πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε», λέει για τον 78χρονο πατέρα της – ΒΙΝΤΕΟ Freepik

Η μητέρα της ανήλικης την οποία φέρεται για χρόνια να κακοποιούσε σεξουαλικά ο 78χρονος παππούς της, μιλά για την υπόθεση και συγκλονίζει. Όπως έγραψε και το dikastiko.gr, ο 78χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη εγγονή του από τότε που το κοριτσάκι ήταν μόλις 9 χρονών.

Όπως αναφέρει η μητέρα, πριν ένα χρόνο η ανήλικη βρήκε το κουράγιο και εκμυστηρεύτηκε τον “εφιάλτη” που ζούσε στα χέρια του παππού της σε κοντινό της πρόσωπο, που δεν ανήκει στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον. Κάπως έτσι έφτασε στα αυτιά της μητέρας, του πατέρα και της γιαγιάς.

Για όλα όσα υποστηρίζει ότι περνούσε στα χέρια του παππού της η μητέρα της σήμερα φαίνεται να συνδέει και να ερμηνεύει κάποιες συμπεριφορές της ανήλικης κόρης της, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως διαπίστωνε την αρνητικότητα του παιδιού στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό.

Η μητέρα της ανήλικης φαίνεται να υποστηρίζει, ωστόσο, ότι δεν έχει υπάρξει βιασμός.

Παππούς βίαζε ανήλικη εγγονή: “Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα”

Συγκεκριμένα, η μητέρα αναφέρει στην ΕΡΤ: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό,τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τι είπε η γιαγιά της ανήλικης και σύζυγος του 78χρονου

Η σύζυγος του 78χρονου  και γιαγιά του 16χρονου σήμερα κοριτσιού απέκλεισε το ενδεχόμενο όσα κατήγγειλε η εγγονή τους να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνο του στο σπίτι. Ήμουνα εδώ», είπε η σύζυγος του 78χρονου και γιαγιά της ανήλικης.

«Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ! Δεν το δέχομαι αυτό πράγμα», ισχυρίστηκε, μιλώντας στο STAR.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ