Τετάρτη 15 Μαϊου 2024

Αμπελόκηποι: Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε την πρώην σύντροφό του – Το μεθοδικό σχέδιο για τον εντοπισμό του

Ο άνδρας που συνελήφθη θα οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αμπελόκηποι: Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε την πρώην σύντροφό του – Το μεθοδικό σχέδιο για τον εντοπισμό του EUROKINISSI

Στα χέρια της ΕΛΑΣ άνδρας που απειλούσε την πρώην σύντροφό του έπειτα από καταγγελία της 51χρονης, η οποία μετέβη στο ΑΤ Αμπελοκήπων και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, το μεσημέρι της Παρασκευής, η 51χρονη πήγε στο ΑΤ Αμπελοκήπων για να αναφέρει πως ο πρώην σύντροφός της σκοπεύει να πάει να τη βρει στο ξενοδοχείο που θα έμενε στα Λαγκάδια Αρκαδίας.

Η γυναίκα δεν ήθελε να υποβάλει μήνυση, οι αστυνομικοί ωστόσο σχημάτισαν δικογραφία και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του ΑΤ Γορτυνίας.

Στη συνέχεια, της είπαν να μην πάει στα Λαγκάδια και της βρήκαν κατάλυμα στη Δημητσάνα μέχρι να εντοπιστεί ο δράστης.

Έκαναν αναζητήσεις και μόλις πήγε στο ξενοδοχείο τον συνέλαβαν. Ο άνδρας σήμερα θα οδηγηθεί σε δικαστήριο στην Αθήνα.

Απειλούσε την πρώην σύντροφό του και συνελήφθη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, χθες (5.4.2024) σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, χθες (5.4.2024) το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, για την αναζήτηση και σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας κατά της πρώην συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, η παθούσα κατήγγειλε ότι χθες (05.4.2024) επρόκειτο να μεταβεί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, προκειμένου να διαμείνει για λίγες ημέρες, δεχόμενη όμως απειλές από τον ανωτέρω ότι θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα προκειμένου να τη βρει, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία. Άμεσα από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις σε κομβικά σημεία, προκειμένου αυτός να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την καταγγέλλουσα και της συστήθηκε να μην μεταβεί στον αρχικό προορισμό της αλλά σε έτερο, όπου και εδρεύει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας, για την ασφάλειας της.

Με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας εξασφαλίστηκε έτερος χώρος διαμονής της, όπου και διέμεινε προσωρινά, ενώ βραδινές ώρες της 5.4.2024 ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας. Ο Συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ