Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής: Από σήμερα το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ – Tι θα ισχύει για περίπτερα και μίνι μάρκετ

Τα σούπερ και τα μίνι μάρκετ μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες παράδοσης στο σπίτι (delivery) έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, ενώ τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής:  Από σήμερα το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ – Tι θα ισχύει για περίπτερα και μίνι μάρκετ

Από σήμερα και όχι από την Δευτέρα θα ισχύσει τελικά η αλλαγή στο ωράριο των σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων διευκρίνισε πως από σήμερα, Παρασκευή, καταστήματα τροφίμων, μεταξύ αυτών οι φούρνοι, καθώς και άλλα, όπως τα φαρμακεία, θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 20:30.

Παράλληλα, τα σούπερ και τα μίνι μάρκετ μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες παράδοσης στο σπίτι (delivery) έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, ενώ τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο.

Αναλυτικότερα:

  • Τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων θα λειτουργούν έως τις 20.30.
  • Ειδικά, για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) και τα μίνι μάρκετ διευκρινίζεται ότι μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες delivery και μετά τις 20:30 και έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα.
  • Τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο.
  • Παράλληλα, καταστήματα τροφίμων όπως σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία δεν θα λειτουργήσουν καθόλου την ερχόμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ