Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Αν. Λοβέρδος: “Δημοκράτες” το όνομα του κόμματός του – “Ξεκινάμε τον αγώνα με δυναμισμό για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας” – ΒΙΝΤΕΟ

"Οι "Δημοκράτες" είναι, ένα κόμμα, πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, μεταρρυθμιστικό, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, πολυσυλλεκτικό" τονίζει.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αν. Λοβέρδος: “Δημοκράτες” το όνομα του κόμματός του – “Ξεκινάμε τον αγώνα με δυναμισμό για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας” – ΒΙΝΤΕΟ EUROKINISSI

Με ανάρτησή του στα Social media, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε το όνομα του νέου κόμματός του, το οποίο θα είναι, “Δημοκράτες”.

“Το όνομα του κόμματος μας είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική. Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη. Ξεκινάμε” τονίζει.

“Οι “Δημοκράτες” είναι, ένα κόμμα, πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, μεταρρυθμιστικό, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, πολυσυλλεκτικό. Είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη και θα δώσουμε κι εκεί όλες τις μάχες για την πατρίδα μας, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την Ευρώπη των πολιτών. Δεν ξεκινάμε από τον Έβρο τυχαία”, δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής.

Λοβέρδος: “Ξεκινάμε τον αγώνα με δυναμισμό για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας”

Και εξήγησε ότι, “Βρίσκομαι στα σύνορα για να στείλω μήνυμα από ένα μετερίζι που οι Έλληνες φυλάμε Θερμοπύλες, που αποκρούσαμε πρόσφατα το 2020 απόπειρα εισβολής. Ένα μήνυμα φεύγει από εδώ και πηγαίνει σε όλους τους Ευρωπαίους: μόνο ενωμένοι και ασφαλείς θα αγωνιστούμε για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Απευθυνόμενος στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, δήλωσε, “συμπολίτες μου, εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική, για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ