Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

Αναστολή κινητοποιήσεων Διοικητικών Δικαστών ελέω… γενικευμένου lockdown

"Οι εξελίξεις, με τη θέση σε ισχύ από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου των έκτακτων περιοριστικών μέτρων (LOCKDOWN), δικαίωσαν την Ένωσή μας" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Διοικητικοί Δικαστές.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναστολή κινητοποιήσεων Διοικητικών Δικαστών ελέω… γενικευμένου lockdown EUROKINISSI

To lockdown έφερε αναστολή των κινητοποιήσεων των Διοικητικών Δικαστών οι οποίοι αντιδρούσαν σθεναρά στην ΚΥΑ που άφηνε ανοιχτά τα δικαστήρια εν μέσω πανδημίας. Έτσι, σήμερα εργάζονται κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, όπως είναι γνωστό, είχε αποφασίσει, ως μορφή διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη λειτουργία των δικαστηρίων χωρίς περιορισμούς, την συμβολική διακοπή όλων των συνεδριάσεων των διοικητικών δικαστηρίων της Χώρας, την Παρασκευή 6/11/2020 για μισή ώρα.

Οι εξελίξεις, με τη θέση σε ισχύ από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου των έκτακτων περιοριστικών μέτρων (LOCKDOWN), δικαίωσαν την Ένωσή μας. Κατόπιν αυτών, εφόσον εκ των πραγμάτων πλέον τα δικαστήρια θα λειτουργήσουν με περιορισμούς, αναστέλλουμε την αυριανή μας συμβολική κινητοποίηση και αναμένουμε η κυβέρνηση, κατά την εξειδίκευση των μέτρων όσον αφορά τη λειτουργία των διοικητικών δικαστηρίων, να εισακούσει τις προτάσεις μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ – ΕΦΕΤΗΣ ΔΔ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΪΤΑΣ ΕΦΕΤΗΣ ΔΔ

       

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ