Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ σε εργαζόμενους του Πανεπιστημίου που καταγγέλλουν απόλυση συναδέλφου τους: “Έξω από το γραφείο μου, ρε!”-ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την διαμαρτυρία των εργαζομένων για την απόλυση του διοικητικού υπαλλήλου, Δημήτρη Αντωνίου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ σε εργαζόμενους του Πανεπιστημίου που καταγγέλλουν απόλυση συναδέλφου τους: “Έξω από το γραφείο μου, ρε!”-ΒΙΝΤΕΟ facebook

Ένταση στην Πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών επικράτησε κατά την παράσταση διαμαρτυρίας εργαζομένων με την Αντιπρύτανη, Σοφία Παπαϊωάννου να τους διώχνει λέγοντας «Περάστε έξω από το γραφείο μου ρε!».

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόλυση του συμβασιούχου διοικητικού υπαλλήλου και μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρη Αντωνίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο γραφείο οι τόνοι ανέβηκαν με την Αντιπρύτανη να τους διώχνε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι. Ο συμβασιούχος είναι ο Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος είχε τεθεί σε αναστολή καθηκόντων από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου της Αθήνας, καθώς είχε δήλωσε δημόσια ότι μετείχε στο σαμποτάζ στον σέρβερ του ΕΚΠΑ τον Φεβρουάριο, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εξ’ αποστάσεως εξετάσεις σε σχολές του Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ