Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023

Αντίστροφη μέτρηση για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό υποψηφίων Δικηγόρων – Η κατανομή των υποψηφίων

Εκδόθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή του Εφετείου Αθηνών βάσει της απόφασης της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αντίστροφη μέτρηση για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό υποψηφίων Δικηγόρων – Η κατανομή των υποψηφίων freepik

Στο διάστημα 26 μέχρι 28 Μαΐου θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις για τους υποψήφιους δικηγόρους. Οι εξετάσεις θα γίνουν σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στην Νομική Σχολή Αθηνών.

Η είσοδος στη Σχολή γίνεται από τρεις εισόδους, Σίνα 3-5, Σόλωνος 57, πεζόδρομος Μασσαλίας. Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν με τη διαδικασία της ειδικής δοκιμασίας θα εξετασθούν στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Όλοι οι υποψήφιοι καλούνται να προσέλθουν στους χώρους εξέτασης τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την ώρα που έχει προσδιορισθεί για την έναρξη της κάθε δοκιμασίας και να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και οποιουδήποτε διορθωτικού υλικού.

Απαγορεύεται απολύτως η χρήση ερμηνευτικών κειμένων, διδακτικών συγγραμμάτων, σημειώσεων ή άλλου είδους βοηθημάτων, πλην των κειμένων των νόμων. Υποψήφιος που δεν είναι παρών στην αίθουσα κατά τη στιγμή της έναρξης εκφώνησης των ονομάτων αποκλείεται από τον διαγωνισμό

Οι ενδιαφερόμενοι, των οποίων οι αιτήσεις δεν πληρούν τις κατά τον νόμο προϋποθέσεις συμμετοχής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Υποψηφίων Δικηγόρων εξεταστικής περιόδου Α’ 2023, έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικώς από την Επιτροπή.

Εξετάσεις για τους υποψήφιους δικηγόρους: Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ