Απίστευτο κι όμως ελληνικό! – Κολώνα της ΔΕΗ περνά μέσα από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Ξάνθη – ΒΙΝΤΕΟ

Viral στα social media η "παράδοξη" εικόνα

NEWSROOM
Απίστευτο κι όμως ελληνικό! – Κολώνα της ΔΕΗ περνά μέσα από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Ξάνθη – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Στην περίπτωση αυτή η φράση ταιριάζει… γάντι καθώς μια κολώνα της ΔΕΗ στην Ξάνθη περνά μέσα από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Αν όλοι οι υπόλοιποι βάζουμε στις βεράντες μας τραπεζάκια, καρέκλες, γλάστρες και διάφορα διακοσμητικά είμαστε μάλλον πίσω και σίγουρα όχι καλά “φωτισμένοι”

Συγκεκριμένα σε ένα μπαλκόνι, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, στην είσοδο της πόλης στην Ξάνθη υπάρχει μία τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ.

Οι πολιτικοί μηχανικοί “σκίζουν” τα πτυχία τους καθώς αυτού του τύπου η δόμηση είναι… εκτός διδακτέας ύλης!

Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης” μετέδωσε δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατέγραψε και παρουσίασε το θέμα, καθώς στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.

Κολώνα της ΔΕΗ στην Ξάνθη: Viral στα social media

«Αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο στα social media ανέφερε στις «Συνδέσεις» η δημοσιογράφος σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει… δωρεάν εξωτερικό φωτισμό όλο τον χρόνο.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην εκπομπή ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων κτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία, που είναι άγνωστο αν περιλαμβάνει στα σχέδιά της αυτό το ξεχωριστό δομικό στοιχείο.

Ο κατασκευαστής, για να κερδίσει πιθανότατα περισσότερα τετραγωνικά, αποφάσισε να «ενσωματώσει» την κολώνα. Για την ιστορία η ίδια κολώνα είχε γίνει θέμα και το 2013 από το ThrakiToday. Από τότε δεν άλλαξε τίποτα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ