Αποκαλύφθηκε με ποιον μιλούσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου όταν το μικρόφωνο… ξεχάστηκε ανοιχτό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, που προήδρευε της συνεδρίασης για την τροποποίηση της σύμβασης με την Cosco, σήκωσε το κινητό του που χτυπούσε. Όμως ξέχασε ότι το μικρόφωνο που βρισκόταν μπροστά του ήταν ανοιχτό και άρχισε να μιλάει κανονικά.

NEWSROOM
Αποκαλύφθηκε με ποιον μιλούσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου όταν το μικρόφωνο… ξεχάστηκε ανοιχτό – ΒΙΝΤΕΟ

Το στιγμιότυπο με τον βίντεο από τη Βουλή που έχει καταγράψει τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και νυν Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Χαράλαμπο Αθανασίου να ακούγεται να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο δίχως να έχει αντιληφθεί ότι το μικρόφωνο μπροστά του έχει… ξεχαστεί ανοιχτό έκανε το γύρο του διαδικτύου και πυροδότησε συζητήσεις στα πολιτικά πηγαδάκια.

Τελικά αποκαλύφθηκε με ποιον μιλούσε καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lesvospost.com, το ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο που για πολλούς “πρόδωσε” την συνομιλία του με τον Πρωθυπουργό, ήταν τελικά μια απλή συζήτηση με τον αντιδήμαρχο Πλωμαρίου Δημήτρη Βαρβαγιάννη.

Σε αυτό το τηλεφώνημα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, σχολίαζαν σε φιλικό επίπεδο και με μια δόση χιούμορ την επίσκεψη του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κυτέλη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου συνόδευσε την Παρασκευή με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σάμο, όπου επισκέφτηκε τη δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Σύμφωνα με το lesvospost.com ερωτήθηκε για το περιστατικό από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος αστειεύτηκε, πειράζοντάς τον.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου και το… ανοιχτό μικρόφωνο στη Βουλή

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, που προήδρευε της συνεδρίασης για την τροποποίηση της σύμβασης με την Cosco, σήκωσε το κινητό του που χτυπούσε.

Όμως ξέχασε ότι το μικρόφωνο που βρισκόταν μπροστά του ήταν ανοιχτό και άρχισε να μιλάει κανονικά.

Έτσι, όλοι οι παριστάμενοι βουλευτές και όσοι παρακολουθούσαν την συνεδρίαση από το Κανάλι της Βουλής άκουσαν τι έλεγε ο κ. Αθανασίου.

“Έλα, έλα, πες μου. Έπιναν, λέει ,τσίπουρα μέσα στο γραφείο. Και πήραν και μια στροφή, πεντοζάλη χόρεψαν . Τα έμαθες;” είπε ο κ. Αθανασίου.

ΠΗΓΗ: enikos.gr/lesvospost.com

BINTEO: enikos.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ