Παρασκευή 17 Μαϊου 2024

Συναγερμός στο Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι στο Μετρό – Πληροφορίες για τραυματίες – ΒΙΝΤΕΟ

Άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε αστυνομικούς με σπαθί κοντά στο μετρό. Ο σταθμός του μετρό Hainault στο Ilford έχει κλείσει από την αστυνομία.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συναγερμός στο Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι στο Μετρό – Πληροφορίες για τραυματίες – ΒΙΝΤΕΟ Twitter/X

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο, όταν εκτυλίχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό στα βορειοανατολικά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, υπάρχουν αναφορές ότι αρκετοί άνθρωποι μαχαιρώθηκαν. Άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε αστυνομικούς με σπαθί κοντά στο μετρό.

Ο σταθμός του μετρό Hainault στο Ilford έχει κλείσει από την αστυνομία.

Υπάρχουν κλειστοί σταθμοί και δρόμοι. Η αστυνομία, η υπηρεσία ασθενοφόρων και η πυροσβεστική ανταποκρίνονται” γράφει υπουργός σε ανάρτησή του.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε: “Η αστυνομία βρίσκεται σε περιστατικό στην περιοχή Hainault. Παρακαλείστε να ακολουθείτε τις οδηγίες των αστυνομικών. Ένας άνδρας έχει συλληφθεί“.

Η αστυνομία δήλωσε ότι κλήθηκε λίγο πριν από τις 7:00 το πρωί (τοπική ώρα) μετά από αναφορές για πτώση οχήματος πάνω σε ένα σπίτι στην περιοχή Thurlow Gardens και ότι άνθρωποι είχαν μαχαιρωθεί. Πρόσθεσαν: “Καταλαβαίνουμε ότι ο ύποπτος συνέχισε να επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους και σε δύο αστυνομικούς“.

Ένας 36χρονος συνελήφθη στο σημείο και τελεί υπό κράτηση. “Το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με την τρομοκρατία”, δήλωσε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ