Άρτα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Είναι μετανιωμένος λέει ο δικηγόρος του – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

NEWSROOM
Άρτα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Είναι μετανιωμένος λέει ο δικηγόρος του – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Προθεσμία για την Τετάρτη ζήτησε και πήρε ο 29χρονος για το έγκλημα στην Άρτα και συγκεκριμένα το ότι φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας και το ότι πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του. Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι ο 29χρονος βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και πως δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τη σύζυγό του.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας. Ο 29χρονος δηλώνει μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν πυροβόλησε και τη γυναίκα του.

Έγκλημα στην Άρτα: Βρισκόταν σε βαθμό ψυχής

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο δράστης υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και πως δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τη σύζυγό του, με την οποία πήραν συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες μέρες.

ΕΡΤ

Ο 29χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρισκόταν στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή Αυλάκι στα σύνορα τον Νομών Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας και για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Έγκλημα στην Άρτα: Καρέ καρέ η επιχείρηση εντοπισμού του

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, ο δράστης του φονικού που τις 2 τελευταίες ημέρες κρυβόταν στα βουνά τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία, αναφέροντας ότι βρίσκεται στη Δαφνούλα Ευρυτανίας

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του και αμίλητος οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας της Άρτας.

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή είχαν στήσει μπλόκα παντού και είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα όρια των νομών Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Καρδίτσας.

Μπλόκα είχαν στηθεί και σε κεντρικούς δρόμους και ελέγχονταν όλοι οι οδηγοί.

Ο 29χρονος είχε καταλάβει τις τελευταίες ώρες ότι ο κλοιός έσφιγγε και αργά ή γρήγορα θα τον εντόπιζαν…

Οι κάτοικοι του Αστροχώριου Άρτας περιγράφουν τον 29χρονο δράστη ως ένα άνθρωπο οξύθυμο με εκρηκτικό χαρακτήρα. Ήταν γνωστός στην περιοχή για τους καυγάδες που προκαλούσε ακόμα και για ασήμαντη αφορμή.

Απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι είπαν χθες το τελευταίο αντίο στον 75χρονο Νίκο. Τραγική φιγούρα η κόρη του, πρώην σύζυγος του δράστη η οποία δε σταμάτησε να κλαίει με αναφιλητά, ενώ στεκόταν συνεχώς πλάι στη μητέρα της.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: ΕΡΤ/MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ