Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Αυτοί είναι οι 4 νέοι αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας

Ο Κώστας Τσιάρας πραγματοποίησε εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο για την επιλογή Αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατεία.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτοί είναι οι 4 νέοι αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας EUROKINISSI

Στην προαγωγή τεσσάρων αντιπροέδρων στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προχώρησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο έπειτα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Σε αντιπροέδρους προήχθησαν οι σύμβουλοι Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος, Παναγιώτα Καρλή, Διομήδης Κυριλόπουλος και Κωνσταντίνος Κουσούλης.

Ο κ. Αντωνόπουλος είναι ο αρχαιότερος στην επετηρίδα και αρκετές φορές παραληφθείς κατά τις προαγωγές. Στο δικαστικό σώμα εισήλθε το 1984 και το 2004 προήχθη στο βαθμό του συμβούλου Επικρατείας. Από το δικαστικό σώμα θα αποχωρήσει τον Ιούνιο του 2023.

Η κυρία Καρλή είναι δεύτερη στην επετηρίδα και θα αποχωρήσει από το δικαστικό σώμα και αυτή τον Ιούνιο του 2023. Στο δικαστικό σώμα εισήλθε τον 1984 και το 2005 προήχθη στο βαθμό του συμβούλου Επικρατείας.

Ένωση Δικαστικών Λειτουργών ΣτΕ

EUROKINISSI

Ο κ. Κυριλόπουλος είναι έκτος στην επετηρίδα και θα αποχωρήσει από το δικαστικό σώμα τον Ιούνιο του 2026. Στο δικαστικό σώμα εισήλθε τον 1985 και το 2009 προήχθη στο βαθμό του συμβούλου Επικρατείας.

Ο κ. Κουσούλης είναι δέκατος στην επετηρίδα και θα αποχωρήσει από το δικαστικό σώμα τον Ιούνιο του 2025. Στο δικαστικό σώμα εισήλθε τον 1986 και το 2010 προήχθη στο βαθμό του συμβούλου Επικρατείας. Σήμερα υπηρετεί ως διευθυντής του νομικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ενώ επί σειρά ετών διατέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ