Χαλάνδρι-Συγκλονίζει η σύζυγος του γιατρού: “Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της, την φοβόμασταν” – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκάλυψε ότι η 49χρονη είχε πάει και το πρωί έξω από το σπίτι, καθώς και πριν από δυο ημέρες. Τι λέει ο δικηγόρος του γιατρού, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.

NEWSROOM
Χαλάνδρι-Συγκλονίζει η σύζυγος του γιατρού: “Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της, την φοβόμασταν” – ΒΙΝΤΕΟ

Χαλάνδρι-Σύζυγος γιατρού: Συγκλονίζει η σύζυγος του γιατρού που δέχτηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, η οποία φανερά σοκαρισμένη μίλησε το πρωί της Παρασκευής σε δημοσιογράφους.

Όπως είπε ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση όπως έγραψε το dikastiko.gr 

Σχετικά με το περιστατικό είπε πως η ίδια ήταν στο σπίτι γιατί η γυναίκα αυτή ήταν κάτω και προσπαθούσαμε να γυρίσει το παιδί με ασφάλεια. Μετά άκουσε τους πυροβολισμούς.

Χαλάνδρι-Σύζυγος γιατρού: Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της

Εμφανίστηκε σίγουρη ότι θα πυροβολούσε και την ίδια αν ήταν μαζί με τον σύζυγό της εκείνη την ώρα, ενώ αποκάλυψε ότι η γυναίκα είχε πάει και το πρωί έξω από το σπίτι, καθώς και πριν από δυο ημέρες.

Η σύζυγός του γιατρού είπε ότι πολλά χρόνια η γυναίκα αυτή τους δημιουργούσε προβλήματα και τους απειλούσε με αποτέλεσμα να την φοβούνται, ενώ ανέφερε ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της.

Χαλάνδρι-Δικηγόρος γιατρού: Η γυναίκα αυτή τον εκβίαζε, είχε επιτεθεί και στην σύζυγό του

Για τη μακροχρόνια διαμάχη που υπήρχε μεταξύ του γιατρού και της γυναίκας που τον πυροβόλησε στο Χαλάνδρι μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δικηγόρος και προσωπικός φίλος της οικογένειας,

Όπως είπε ο κ. Αλεξανδράκης, «ο γιατρός είχε μια εξωσυζυγική σχέση από την οποία απέκτησε ένα παιδί και από εκεί ξεκινάει το δράμα του». Από τότε η γυναίκα αυτή «τον εκβίαζε και του ζητούσε λεφτά», υποστήριξε ο κ. Αλεξανδράκης και πρόσθεσε ότι είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση.

Ο κ. Αλεξανδράκης χαρακτήρισε την γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό ως «άτομο με μανιακές εκρήξεις που κινείται στο όριο του παραλόγου», ενώ ανάφερε ότι είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να μην πλησιάζει στο σπίτι και στο ιατρείο του, ωστόσο «κάθε μέρα παραβίαζε την απόφαση», ενώ είπε ότι «ο γιατρός προσπαθούσε να βρει ισορροπίες».

Μάλιστα, ο κ. Αλεξανδράκης υποστήριξε ότι στο παρελθόν η γυναίκα αυτή είχε επιτεθεί και κατά της συζύγου του γιατρού την ώρα που έπαιρνε το παιδί από το σχολικό. «Της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και την χτυπούσε στο κεφάλι, έχει καταδικαστεί και γι’ αυτό», είπε ο κ. Αλεξανδράκης και όπως ανέφερε πιστεύει ότι «αν μαζί με το θύμα ήταν και η σύζυγος θα πυροβολούσε και αυτή».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στην 12χρονη κόρη της η γυναίκα αυτή «έκανε μπούλινγκ» και είπε ότι «το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει στην μητέρα του». «Για να δοθεί η επιμέλεια στον πατέρα είχαμε σοβαρά στοιχεία κατά της μητέρας» είπε ο κ. Αλεξανδράκης.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ