Χειροπέδες σε αστυνομικό που “νοίκιαζε” ασύρματο της ΕΛΑΣ έναντι 2.000 ευρώ σε κακοποιούς – BINTEO

Η υπόθεση βρέθηκε στο μικροσκόπιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεως Σωμάτων Ασφαλείας μετά από καταγγελίες για κατοχή και ακρόαση υπηρεσιακού ασυρμάτου από αγνώστους.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χειροπέδες σε αστυνομικό που “νοίκιαζε” ασύρματο της ΕΛΑΣ έναντι 2.000 ευρώ σε κακοποιούς – BINTEO hellaspolice

Το είδαμε κι αυτό! Αστυνομικός συνελήφθη από αστυνομικούς γιατί “νοίκιαζε” τον υπηρεσιακό του ασύρματο, της ΕΛΑΣ δηλαδή, σε κακοποιούς.

Συγκεκριμένα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε δυο άτομα με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί ασυρμάτων και της δωροδοκίας υπαλλήλου. Αντιμέτωποι με τις κατηγορίες δωροληψίας υπαλλήλου, παράβασης καθήκοντος και κλοπής βρίσκονται ένας αστυνομικός κι ένας ιδιώτης. Συνελήφθη αστυνομικός που "νοίκιαζε" ασύρματο της ΕΛΑΣ σε κακοποιούς

Η υπόθεση βρέθηκε στο μικροσκόπιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεως Σωμάτων Ασφαλείας μετά από καταγγελίες για κατοχή και ακρόαση υπηρεσιακού ασυρμάτου από αγνώστους.

“Νοίκιαζε” τον υπηρεσιακό του ασύρματο σε κακοποιούς έναντι 2.000 ευρώ!

Η έρευνα έδειξε ότι ο αστυνομικός παρέδωσε τον υπηρεσιακό του ασύρματο στους δύο κακοποιούς, έναντι 2.000 ευρώ, για παράνομη χρήση.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 3 Ιουνίου, ο ασύρματος βρέθηκε σε όχημα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, των οποίων γεννητικό υλικό έχει ταυτοποιηθεί σε 4 υποθέσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, από την οποία και παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.

BINTEO MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ