Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021

Χρυσοχοΐδης από Έβρο: Το 2021 θα είναι χρονιά ασφάλειας

Το εμβόλιο και ο φράχτης στα σύνορα θα θωρακίσουν τη χώρα σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την επίσκεψή του στον Έβρο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χρυσοχοΐδης από Έβρο: Το 2021 θα είναι χρονιά ασφάλειας

Στα φυλάκια στις Καστανιές και στις Φέρες βρέθηκε σήμερα Τρίτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή του Έβρου όπου και συναντήθηκε με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Το 2020 δοκιμαστήκαμε εδώ στα σύνορα, στις Καστανιές, στον Έβρο, δοκιμαστήκαμε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αντέξαμε. Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης. Θα νικήσουμε τον κορονοϊό, θα είμαστε ασφαλής ως χώρα, ασφαλείς ως Έλληνες και Ελληνίδες, θα είμαστε ασφαλείς ως Ευρωπαίοι γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας φρουρούν τα σύνορα αποτελεσματικά και μας κάνουν περήφανους» τόνισε ο κ. Χρυσοχοϊδης, παραδίδοντας τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα δώρα και ευχαριστώντας τους για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή διαχείριση της κρίσης του Μαρτίου με την Τουρκία.

«Οι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας είναι καθημερινά εδώ, στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τη μάχη μαζί με τους Αξιωματικούς- άνδρες και γυναίκες- των Ενόπλων Δυνάμεων. Πραγματικά είμαστε περήφανοι και όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα. Εδώ στον Έβρο το αποτέλεσμα είναι και επιχειρησιακό γιατί αντιμετωπίσαμε με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα μια επίθεση που έγινε από τη γείτονα χώρα» υπογράμμισε, επισημαίνοντας πως ο φράχτης σε όλο το μήκος των συνόρων του Έβρου θα είναι σε λίγους μήνες έτοιμος.

Μια μικρή έκπληξη επεφύλαξαν στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι γυναίκες από το χωριό των Καστανιών, καθώς τον περίμεναν και του έδωσαν δώρα ευχαριστώντας τον για τη συνεχή παρουσία του εκεί ιδίως την κρίσιμη περίοδο.

ΦΩΤΟ: e-evros.gr/(Αρχείου:eurokinissi)

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ