Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Με αργοπορία άνοιξαν οι κάλπες στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Κ. Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη – Άργησε ο δικαστικός αντιπρόσωπος – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Η ξεκίνησε με καθυστέρηση μεν, διεξάγεται ομαλά δε

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Με αργοπορία άνοιξαν οι κάλπες στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Κ. Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη – Άργησε ο δικαστικός αντιπρόσωπος – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ thesstoday.gr

Το πρώτο απρόοπτο στις εκλογές 2023 καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη καθώς μπορεί να άνοιξαν οι κάλπες σε όλη την επικράτεια όπως έγραψε το dikastiko.gr, αλλά στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης στο οποίο ψηφίζει ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, δεν άνοιξαν στις 7, καθώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος άργησε να πάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΕΔΩ

Aπρόοπτο στις εκλογές: Η ψηφοφορία πλέον διεξάγεται ομαλά

Συγκεκριμένα όλα ήταν έτοιμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης για να ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών. Η εφορευτική επιτροπή ήταν εκεί, οι πρώτοι πολίτες που ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν είχαν φτάσει ήδη στο σχολείο, αλλά ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν είχε πάει εκεί.

Έτσι οι κάλπες έμειναν κλειστές στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης μέχρι να εμφανιστεί ο δικαστικός αντιπρόσωπος ο οποίος τελικά έφτασε και πλέον η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ